Ata Demirer kaza geçirdi! Sağlık durumu nasıl?

Yaz aylarını Bozcaada'daki evinde geçiren 49 yaşındaki ünlü oyuncu, komedyen ve müzisyen Ata Demirer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Demirer, yeni sinema projesi “Bursa Bülbülü”nün ertelendiğini açıklayarak talihsiz bir kaza geçirdiğini söyledi. İşte Ata Demirer'in son sağlık durumu...

Ünlü sanatçı Ata Demirer, Bozcaada'daki evinde geçirdiği bir talihsiz kaza sonucu ameliyat masasına yattı. Yeni filmi 'Bursa Bülbülü' için hazırlık yapan Demirer, ameliyat olunca film çekimlerini de ertelemek zorunda kaldı. Demirer'in ayak bileğinden yaralandığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ata Demirer (@atademirerofficial)'in paylaştığı bir gönderi



Kötü haberi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Ata Demirer, şu ifadelere yer verdi;

''Sevgili dostlar, talihsiz bir ev kazası sonucu ayak bileğimden operasyon geçirmek durumunda kaldım. Operasyon başarılı geçti iyiyim... Maalesef sonbaharda çekmeyi planladığımız “ BURSA BÜLBÜLÜ “ filmimizi ileri bir tarihe erteliyoruz. Sağlıklı günlerde kavuşmak üzere.''


BUGÜN TABURCU OLUYOR

Ata Demirer, dün yaptığı yeni bir paylaşımla bugün hastaneden taburcu olacağını duyurdu. Ünlü sanatçının sevenleri Demirer'in paylaşımına beğeni ve 'geçmiş olsun' şeklinde mesajlar yağdırdı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ata Demirer (@atademirerofficial)'in paylaştığı bir gönderi

 

Ata Demirer kaza geçirdi! Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Ata Demirer Sosyal Medya Ameliyat kaza
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.