Kayyum atanan Dumankaya'nın daireleri açık artırmayla satılıyor!

TMSF'nin kayyum atadığı Dumankaya İnşaat'ın taşınmazları 26 Eylül'de Eskidji müzayede evi tarafından düzenlenen açık artırma ile satışa sunulacak.

Satışa ilişkin açıklama Eskidji internet sitesinde yer aldı.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, geçen yıl Temmuz ayındaki darbe girişiminin ardından, hükümet darbe girişiminin arkasında bulunduğunu açıkladığı 'FETÖ' ile bağlantısı olduğu şüphesiyle aralarında Dumankya inşaatın da olduğu bazı şirketlere el koymuş ve başlarına kayyum atamıştı.

Önceki Başbakan Yardımcılarından Nurettin Canikli Mart ayında yaptığı açıklamada, 'FETÖ' ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle yönetimlerine kayyum atanan inşaat şirketlerinin konutlarına yatırım yapan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla çalıştıklarına da dikkat çekmişti.

Fİ-YAPI ve Dumankaya'yı örnek gösteren Canikli, "Bu şirketlere ait tespit ettiğimiz bazı gayrimenkulleri satacağız" demişti.

Kayyum atanan Dumankaya'nın daireleri açık artırmayla satılıyor! ile ilgili etiketler FETÖ kayyum Dumankaya açık artırma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.