Kayserispor'un Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah ameliyat edildi

Ağır bir diz sakatlığı yaşayan ve 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Kayserisporlu Bernard Mensah ameliyat edildi. 27 yaşındaki Ganalı orta sahanın önce çapraz bağları kopmuş, menüsküs ve iç yan bağ zedelenmesi yaşamıştı.

Kayserispor'un Ganalı orta sahası Bernard Mensah ameliyat oldu. 9. haftasındaki Fatih Karagümrük maçından önce çapraz bağları kopan, menüsküs ve iç yan bağ zedelenmesi yaşayan 27 yaşındaki futbolcunun sezonun son haftalarında sahada olması bekleniyor.

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun Mensah! Profesyonel futbol A takım kaptanlarımızdan Bernard Mensah’ın başarılı operasyon geçirdiğini büyük bir mutlulukla öğrenmiş bulunuyoruz. Kaptanımız Mensah, Kayserispor camiasına özlemlerini iletti. Mensah’a tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede aramıza dönmesini diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

2019 yazında bir önceki yönetim tarafından Atletico Madrid'den 2.5 milyon euro bonservisle transfer edilen Mensah, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ancak bekleneni verememişti.

Kayserispor'un Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah ameliyat edildi

HİKMET KARAMAN'DAN AÇIKLAMALAR

Sarı-Kırmızılılar Süper Lig'in 13. haftasında içerde oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Hikmet Karaman maç öncesi şunları söyledi:

"Göztepe evinde yaptığı 6 maçın 5'ini kaybetmiş. Deplasmanda da 6 maçın 4'ünden puan almış. Göztepe içeride zorluk çeken ama deplasmanda rahat oynayan bir takım. Bizim de 15 puanı evimizde 18'e çıkarmamız için % 100'ün üstüne çıkmamız gereken bir maç. Burada yine taraftarımıza çok büyük görev düşüyor."

"Şehrimizin takımının yanında olması, hem taraftarın hem de futbolcuların sonuna kadar mücadele etmesi gerekiyor. İsviçre Milli Takımı'nda Mario Gavranovic dünkü oynanan maçta forma giydi. Bu iyi oldu, zira milli takıma giden oyuncu oynamadan gelince burada geriden başlıyor."

"Biz burada hazırlık maçı yapıyoruz, yüzde yüz antrenmanlar yapıyoruz ama milli takımda taktik antrenmanları yaptıkları için zaman zaman futbolcular performans düşüklüğü yaşayabiliyor. Yarından sonra tam takım olacağız, çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor.  Uğur Demirok yarından sonra aramıza katılacak. Uğur'un 3 haftası koronavirüs nedeniyle karantina şeklinde geçti. Daha sonra eski sakatlıkları nüksetti. 1-2 oyuncumuzda da ufak tefek sakatlığı olanlar var. Bir çalışma yapıyoruz, elimizdeki mevcut kadronun en iyisini ortaya koymaya çalışıyoruz."

Kayserispor'un Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Mensah ameliyat edildi ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman bernard mensah
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.