Kayserisporlu Emre Demir, Barcelona ile anlaştı... Genç oyuncu 5 yıllık sözleşmeye imza atacak

Emre Demir, İspanyol devi Barcelona ile anlaştı... Genç oyuncu İspanyol devi ile 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlarken, yıllık 600 bin Euro kazanacak.

Yukatel Kayserispor'un 2004 doğumlu yıldızı Emre Demir, İspanyol devi Barcelona ile anlaştı.

17 yaşındaki genç oyuncu, 2019 yılında henüz 15 yaşındayken A takımda forma şansı bulmaya başlamıştı. Kayserispor forması altında 31 resmi karşılaşmaya çıkan hücum oyuncusu, 3 gol ve 1 asiste imza attı.

TRT Spor'un haberine göre Emre Demir, Barcelona ile prensip anlaşmasına vardı.

TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven, prensip anlaşmasına varıldığını belirterek, detayların konuşulduğunu söyledi.

"BEKLEMEDE KALIN"

Emre Demir hakkında açıklama yapan Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, transfer iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirterek, "Genç yıldızlarımızın transferiyle ilgili yurt içi ve dışından yoğun haberler geliyor. Şu an çok sayıda kulüp ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu ilgiden çok memnunuz ancak netleşen bir durum yok. Tek doğru kaynak kulübümüzden yapılacak açıklamadır. Beklemede kalalım." ifadelerini kullandı.

3. OYUNCU OLACAK

Emre Demir, Barcelona'ya transfer olması halinde; Türkiye'de yetişmiş ve Katalanlar'da forma giyen 3. oyuncu olacak.

RÜŞTÜ REÇBER

Türkiye'nin efsane kalecilerinden Rüştü Reçber, 2003 yazında Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Barcelona'ya imza atmış ancak geçirdiği 1 sezonda forma şansı bulamamıştı. Sonraki 2 yıl boyunca kiralık olarak yeniden Sarı-Lacivertli formayı giyen Rüştü Reçber, sözleşmesinin sona ermesiyle 2006 yılında Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı.

ARDA TURAN

Bugünlerde Galatasaray forması giyen Arda Turan da Atletico Madrid'de geçirdiği 4 başarılı sezon sonrası 34 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu. Arda Turan, Barcelona kadrosunda zaman zaman şans bulurken, Ocak 2018'de kiralık olarak Medipol Başakşehir kadrosuna katılmıştı.

Arda Turan'ın 2015 yılında gerçekleşen transferi için ödenen 34 milyon Euro, şimdiye dek Türkiye'de yetişmiş bir futbol için verilen en yüksek bonservis bedeli durumunda.

5 YILLIK ANLAŞMA 

Emre Demir'in transferi konusunda yeni bir gelişme daha yaşandı. Ajansspor'un haberine göre Kayserispor ve Barcelona arasındaki anlaşma tamamlandı. İki kulüp arasında resmi prosedürler tamamlanırken, genç oyuncunun 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrendildi.

YILLIK 600 BİN EURO

Katalanlar, cuma ya da pazartesi günü İspanya'ya gitmesi beklenen Emre Demir'e vergiler dahil yıllık 600 bin Euro ödenecek. 

Kayserisporlu Emre Demir, Barcelona ile anlaştı... Genç oyuncu 5 yıllık sözleşmeye imza atacak ile ilgili etiketler Barcelona Kayserispor emre demir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.