Kayserispor'dan VAR isyanı: Uçuruma itiliyoruz

Antalyaspor deplasmanında 2-0 mağlup olan Hes Kablo Kayserispor’da VAR kararları isyan ettirdi. Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, "VAR hata yapmayın diye var. Mahvetmeniz için değil" diyerek tepkisini dile getirdi. Kayserispor'un bu maçta 2 golü VAR'dan dönmüştü.

Süper Lig’in 13.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan ve müsabakayı 2 golle kaybeden Hes Kablo Kayserispor’da üzüntü ve isyan var.

Müsabakanın ikinci yarısında 2 gol bulan ancak hakem Ümit Öztürk’ün VAR incelemesi sonrasında golleri geçerli sayılmayan ve maçtan mağlup ayrılan Hes Kablo Kayserispor’da hakem kararlarına itiraz oluştu.

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, maç sonrasında sosyal paylaşım sitesindeki hesabından "Hakem hataları sistematikleşti. İşi gollerimizin iptallerine kadar götürdüler. Kayserispor uçuruma itiliyor. VAR hata yapmayın diye var, mahvetmeniz için değil!" diyerek tepkisini dile getirdi.

2-0 yenildiği Antalyaspor maçında iki golü VAR'dan dönen Kayserispor'dan paylaşım!

 

Kayserispor'dan VAR isyanı: Uçuruma itiliyoruz ile ilgili etiketler Süper Lig Kayserispor Antalyaspor VAR Mustafa Tokgöz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.