Kayserispor'dan Mert Çetin bombası! Milli futbolcu imza için Kayseri'ye geliyor

Süper Lig'in ikinci yarısında güçlü bir kadro kurmak ve başarı çıtasını yükseltmek isteyen Kayserispor, kadrosuna bir oyuncu daha kattı. Geçtiğimiz hafta Bertolacci ile anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, bugün de İtalya'nın Verona takımında forma giyen Mert Çetin ile söz kesti.

Kayserispor, İtalya'da forma giyen milli stoper Mert Çetin ile anlaşmaya vardı.

Sezon başında Serie A ekiplerinden Hellas Verona tarafından 8 milyon euro bonservis ödenerek tapusu alınan 25 yaşındaki stoperin önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

6 ay kiralanacak olan 190 cm boyundaki Mert Çetin, İtalya'da son 3 sezonda 14 lig maçında 723 dakika oyunda kaldı.

Milli futbolcu, bugün Serie A'nın 20. haftasında oynanan Spezia-Verona maçının kadrosunda yer almadı. Verona deplasmanda 1-2 galip geldi.

Gençlerbirliği altyapısından yetişen ve 2019 yazında 4.3 milyon euroya AS Roma'ya satılan Mert Çetin bu sezon Verona forması ile 2 maçta 46 dakika forma giydi.

Kayserispor'dan Mert Çetin bombası! Milli futbolcu imza için Kayseri'ye geliyor

BERTOLACCİ'NİN YENİ TAKIM HEYECANI

Karagümrük ile olan sözleşmesini feshederek Kayseri’ye gelen ve 2. transfer tescil döneminin başlaması ile birlikte Kayserispor ile sözleşme yapacak olan Andre Bertolacci, başarılı bir dönem geçirmek istediğini söyledi.

Kayseri’de ayağının tozuyla İHA muhabiri aracılığıyla taraftara mesaj veren İtalyan yıldız, “Karagümrük’teki başarılı sürecimi Kayseri’de sürdürmek istiyorum. Kayseri’de daha çok gol atmak istiyorum. Taraftara selam olsun” dedi.

Tecrübeli futbolcu Kayserispor'da 91 numarayı giyecek.

Kayserispor'dan Mert Çetin bombası! Milli futbolcu imza için Kayseri'ye geliyor ile ilgili etiketler Kayserispor Mert Çetin Serie A Hellas Verona Andrea Bertolacci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.