Kayserispor ve Yeni Malatya'dan ilk tepkiler: Süper lig bizimle SÜPER!

Süper Lig'de tamamladığımız sezonda küme düşen MKE Ankaragücü, Malatyaspor ve Kayserispor'a piyango vurdu! TFF küme düşmenin kaldırıldığını açıkladı. Bu karara küme düşen takımlardan ilk tepkiler geldi...

Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir düzenledikleri basın toplantısı ile koronavirüs pandemisinin damga vurduğu futbol sezonuyla ilgili alınan radikal kararları açıkladı.

Buna göre Süper Lig'de küme düşme bu sezon için kaldırıldı. Lig sıralamasına göre küme düşen MKE Ankaragücü, Malatyaspor ve Kayserispor 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de yer alacak.

Karar ilk yorum ise Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'dan geldi. Berna Gözbaşı "Mücadeleye devam..." mesajı vererek şu ifadeleri kullandı;

"Süper Lig, Kayserisporumuz, Ankaragücü ve Yeni Malatyaspor ile SÜPER... Çağrımıza destek veren başta CB ımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Bakanımız Kasapoğlu TFF Başkanımız Nihat Özdemir ile Kulüpler Birliğinin çok değerli üyelerine teşekkür ediyoruz.
SüperLigdeyiz"

Kayserispor ve Yeni Malatya'dan ilk tepkiler: Süper lig bizimle SÜPER!

MALATYASOR DA MUTLU

Küme düşmenin bu sezon iptal edilmesiyle ligde kalan bir diğer takım Yeni Malatyaspor'da da coşku hakimdi.

Başkan Adil Gevrek: "Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza ve sayın Malatyalı siyasilere çok teşekkür ederim, çok büyük emekleri var. Malatya halkı olarak çifte bayram yaşıyoruz. Kulüpler Birliği'nde oy birliği sağlanması önemliydi. Herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kayserispor ve Yeni Malatya'dan ilk tepkiler: Süper lig bizimle SÜPER! ile ilgili etiketler Kayserispor TFF küme düşme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.