Kayserispor'da işler yolunda

Yukatel Kayserispor'un Brezilyalı oyuncusu Gustavo Campanharo, Antalya kampının iyi geçtiğini ve güzel bir atmosfer olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, Antalya kampına hazırlıklarını sürdürüyor. Lige verilen arada hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren sarı kırmızılı takımda keyifler yerinde.

Takım içinde güzel bir birlik ve beraberliğin olduğunu belirten Gustavo Campanharo, "Takım içerisinde çok güzel bir atmosferimiz var. Aynı zamanda antrenmanlarda çok sıkı çalışıyoruz. Bu dönem sıkı çalışmak bizim için çok önemli. Bir hazırlık maçı yaptık. İyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Takım içindeki atmosfer güzel. Takım arkadaşlarımızla iyi zaman geçiriyoruz. Bu çalışma ligin bundan sonrası için çok önemli. Bu süreci iyi geçirip ligi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Kayserispor'da işler yolunda ile ilgili etiketler Süper Lig Antalya Kayserispor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.