Kayserispor Yeni Malatyaspor ile şeytanın bacağını kırdı!

Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Heyecanlı karşılaşmada 1-0 skor ile gülen taraf Kayserispor oldu.

Süper Lig'de 18. haftada Kayserispor evinde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Zorlu 90 dakikada 3 puanı tarafına çeken ekip Kayserispor oldu.

15 haftadır evinde galibiyet göremeyen Kayserispor, şeytanın bacağını kırdı. Geçen hafta deplasmanda Denizlispor'u yenerek uzun süre sonra ilk galibiyetini alan ev sahibi ekip Yeni Malatyaspor karşısında da kötü gidişe dur dedi. Karşılaşmada Kayserispor, tek skorunu Semih Kaya'nın 10. dakikada kendi kalesine attığı gol ile buldu.

Kayserispor Yeni Malatyaspor ile şeytanın bacağını kırdı!

PENALTI VAR AMA GOL YOK

Yeni Malatyaspor'un deplasmanda mücadele ettiği bu zorlu maçta ev sahibi ekip 9. dakikada penaltı vuruşu kazandı. Kayserispor'un yıldız futbolcusu Alibec topun başına geçti, ancak Ertaç Özbir'in yaptığı penaltı vuruşunu kurtarması ile takımına skor getiremedi.

Kaçan penaltının ardından tekrar gol arayışına geçen Kayserispor için güzel haber gecikemdi. Yaptığı ters vuruşla 10. dakikada topu kendi kalesine gönderen Semih Kaya Kayserispor'a derin bir nefes aldırdı. Bu şansız vuruş ile 1-0 öne geçen Kayserispor ilk yarıyı önde kapatmayı başardı. İkinci yarıda iki taraf da fileleri havalandıramadı ve karşılaşma Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

15 HAFTADIR EVİNDE GALİBİYET GÖRMÜYORDU

Süper Lig'in ilk haftası Kasımpaşa karşısında evinde 1-0 galip gelen Kayserispor 15 hafta sonra ilk kez evinde 3 puan aldı. Geçtiğimz hafta deplasmanda Denizlispor'u 1-0 geçen Kayserispor bu hafta da Yeni Malatyaspor karşısında aynı skor ile galibiyete uzandı.

Kayserispor Yeni Malatyaspor ile şeytanın bacağını kırdı! ile ilgili etiketler Süper Lig Kayserispor Yeni Malatyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.