Kayserispor ile Trabzonspor Süper Lig'in 12. haftasında golsüz berabere kaldı

Kayserispor ile Trabzonspor 12. hafta mücadelesinde yenişemedi. Bordo-Mavililer zorlu deplasmanda "takım savunması"nı yine iyi yaptı ve 3 tehlikeye rağmen kalesini gole kapatmayı başardı. Kayserispor ise Samet Aybaba yönetiminde yine berabere kaldı.

Süper Lig'in 12. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor golsüz berabere kaldı: 0-0. Teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getirdikten sonra savunmacı bir takım hüviyetine bürünen Bordo-Mavililer, bu 90 dakikada da kalesini gole kapatmayı bildi. Yeni hocası Samet Aybaba yönetiminde 4. lig maçına çıkan Kayserispor ise 4. kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Kayserispor maçta 2 kez öne geçmeye çok yaklaştı. 44'te kaptan Sapunaru'nun gole giden topunu Marlon çizgiden çıkardı. 66'da ise Manuel Fernandes'in akıl dolu vuruşunu milli kaleci Uğurcan Çakır nefis kurtardı.

Trabzonspor yeni hocasıyla çıktığı 4. maçta da yenilmezken bu 4 maçta 8 puan topladı ve 14 puana yükseldi. Son 4 maçında kalesinde yalnızca 1 gol gören Bordo-Mavililer 13. haftada Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Galatasaray, Karagümrük ve Göztepe'nin ardından Trabzonspor'dan da 1 puan alan Kayserispor ise puanını 10 yaptı. Sarı-Kırmızılılar haftaya Antalyaspor'a konuk olacak.

Kayserispor ile Trabzonspor Süper Lig'in 12. haftasında golsüz berabere kaldı

Kayserispor ile Trabzonspor Süper Lig'in 12. haftasında golsüz berabere kaldı ile ilgili etiketler Trabzonspor Kayserispor Abdullah Avcı Samet Aybaba
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.