Trabzonspor fırtınası bu kez Kayseri'de esti... 2-1 kazanan Bordo-Mavililer namağlup unvanını korudu

Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor'a konuk olan Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın golleriyle 1-2 galip geldi. 2 maçlık beraberlik serisini bozan Bordo-Mavililer milli araya 18 puanla yenilgisiz giriyor. Kayseri ekibi ise Hikmet Karaman döneminin ilk iç saha yenilgisini tattı.

Trabzonspor fırtınası bu kez Kayseri'de esti... Son iki maçında 4 puan kaybeden ve liderlik şansını kullanamayan Bordo-Mavililer, Kayserispor deplasmanında 2-1 kazanarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Karadeniz ekibi zorlu deplasmanda 12. dakikada Anastasios Bakasetas'ın golüyle 0-1 öne geçti. Ev sahibi 41'de Emrah Başsan'la cevap verdi ve ilk yarı 1-1 bitti. Bakasetas 60'ta bu kez penaltıyı gole çevirdi ve Trabzonspor'a 3 puanı getiren isim oldu. Yunan yıldız bu sezon Süper Lig'de 7 maçta 3 gol, 3 asistle oynuyor.

Bu galibiyetle puanını 18 yapan Fırtına, milli aradan sonra Fenerbahçe'yi konuk olacak. Hikmet Karaman'ın takımı ise Alanyaspor deplasmanında...

Trabzonspor fırtınası bu kez Kayseri'de esti... 2-1 kazanan Bordo-Mavililer namağlup unvanını korudu

Trabzonspor fırtınası bu kez Kayseri'de esti... 2-1 kazanan Bordo-Mavililer namağlup unvanını korudu ile ilgili etiketler Trabzonspor Kayserispor Abdullah Avcı Hikmet Karaman Tasos Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.