Hikmet Karaman'dan itiraf: "Vasat oynadık"

Kayserispor'un Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup olduğu maçın ardından Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu. Karaman "Mağlubiyetin sorumlusu benim. Kayserispor küme düşme potasına girmez." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Yukatel Kayserispor sahasında Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, taraftarların tepkisine yanıt verdi.

"Bu iniş çıkışlar futbolda var." diyen Karaman, "Galibiyet hasreti her takımda var. 5 maç, 7 maç olabiliyor. Vasat oynadık, taraftarımız haklı. İrfan'ın golü okey, olabilir. Diğer yediğimiz 3 golden en az 2'sini tutmalıydık." dedi.

Deneyimli teknik adam, "Kupada devam ediyoruz. Yorulduk, arayı iyi değerlendirmek istedik. Mağlup olduk ve sorumlusu benim. Ama ne yaptığımı iyi biliyorum. Kayserispor asla küme düşme potasına girmez. Bu tür şeylere inanmam, sorumlu benim." ifadelerini kullandı.

 

Hikmet Karaman'dan itiraf: "Vasat oynadık" ile ilgili etiketler Hikmet Karaman Kayserispor Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.