Kayserispor - Sivasspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Ziraat Türkiye Kupası Finali Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, hangi kanalda merak ediliyor. Ziraat Türkiye Kupası finali Kayserispor - Sivasspor arasında oynanacak. Sporseverlerin merakla beklediği final maçı için ise hazırlıklar tamamlandı. Kayserispor - Sivasspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Ziraat Türkiye Kupası Finali Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası finali Kayserispor ve Sivasspor arasında oynanacak. Yarı final maçlarının tamamlanmasıyla birlikte Türkiye Kupası'nda finalin adı da belli oldu. Sporseverlerin merakla beklediği final maçı için bilet satışları da kısa bir süre içinde başlayacak. Kayserispor - Sivasspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Ziraat Türkiye Kupası Finali Hangi Kanalda?

Kayserispor - Sivasspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final maçı için futbolseverlerin araştırmaları da başladı. İki kulübün yıllar sonra final maçında karşı karşıya gelecek olması Anadolu'daki taraftarları da heyecanlandırdı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Kayserispor - Sivasspor final maçı 26 Mayıs Perşembe akşamı oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası final maçı saat 20:45'de A Spor kanalında naklen ekrana gelecek.

Kayserispor - Sivasspor final maçının biletleri kısa bir süre içinde satışa sunulacak.

Kayserispor - Sivasspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Ziraat Türkiye Kupası Finali Hangi Kanalda? ile ilgili etiketler Kayserispor Sivasspor ziraat türkiye kupası finali ne zaman hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.