Sivasspor Kayseri'de 3 puanı 3 gole aldı

Sivasspor deplasmanda Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Skor 1-1'ken ev sahibinde tecrübeli savunmacı Sapunaru kırmızı kart gördü. 90+8'de önce Kayseri, sonra da Sivas birer penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Süper Lig'in 5. haftasında ezeli rakibi İstiklal Mobilya Kayserispor'a konuk olan Demir Grup Sivasspor, 3 puanı 3 golle aldı. Kırmızı-Beyazlılar, Erzurum deplasmanında sonra Kayseri'den de kayıpsız ayrılarak dış sahada 2'de 2 yaptı.

Yiğidolar 28'de kaptan Ziya Erdal'ın golüyle 0-1 öne geçti. Soyunma odasına geride giren ev sahibi bu gole 58'de Kanga'yla karşılık verdi. Tecrübeli golcü Mustapha Yatabare 60'ta Sivas'ı yeniden öne geçirdi: 1-2. Tabelayı ise Faslı orta saha oyuncusu Faycal Fajr belirledi: 1-3. La Liga'dan transfer edilen tecrübeli isim, yeni takımında ilk gol sevincini yaşadı. İki takım da maçın son anlarında birer penaltı kaçırdı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor bu galibiyetle 4 maçta 7 puana yükseldi. Bayram Bektaş'ın Kayserispor'u ise 2 galibiyet, 3 mağlubiyetle 6 puanda kaldı. Sarı-Kırmızılılar önümüzdeki haftayı bay geçip ardından Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Kırmızı-Beyazlılar ise 6. haftada Rize deplasmanında oynayacak.

Sivasspor Kayseri'de 3 puanı 3 gole aldı ile ilgili etiketler Sivasspor Kayserispor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.