Kayserispor, Medipol Başakşehir'in 12 maçlık yenilmezlik serisine son verdi

Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 12 maçta yenilgi yüzü görmeyen Medipol Başakşehir, 22. haftada Kayserispor deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Son 6 maçını kaybetmeyen Kayserispor, rakibinin serisini bitirdi. Hikmet Karaman yönetimindeki Kayseri ekibi 31 puanda. İstanbul'un Turuncu-Lacivertliler'i ise 34 puanda... Sarı-Kırmızılılar'a 3 puanı getiren golü Uğur Demirok attı.

1-0

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

11. dakikada Serdar’ın sağ kanattan yaptığı ortada top kaleci Lung’un kucağında kaldı.

18. dakikada sol kanattan hareketlenen Yasir’in ortasında meşin yuvarlak ceza sahası içinde savunma tarafından uzaklaştırıldı.

29. dakikada sol kanattan topu süren Gökhan’ın vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

43. dakikada rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içine gelen Emre’nin vuruşunda top dışarı çıktı.

Süper Lig'in 22. haftasında Kayserispor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geliyor. BŞB Kadir Has Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak mücadelede hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.

Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 12 maçta yenilgi yüzü görmezken, bu müsabakalarda 8 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Bir maçı eksik Medipol Başakşehir, haftaya 34 puanla 4. sırada girdi. Son 5 maçını kaybetmeyen Kayserispor ise 28 puanla 12. sırada yer alıyor.

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Hosseini, Uğur, Yasir, Abdulkadir, İbrahim, Gökhan, Cardoso, Mustafa, Gavranovic

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caicara, Ndayishimiye, Duarte, Hasan Ali, Tolga, Serdar, Aleksic, Deniz, Gulbrandsen, Okaka

Turuncu-lacivertli ekipte kart cezalısı Ömer Ali Şahiner ile Afrika Uluslar Kupası için Yeşil Burun Adaları Milli Takımı'nın kadrosuna dahil olan Carlos Ponck, bu mücadelede forma giyemeyecek.

Bu sezon üçer sarı kart gören Mahmut Tekdemir, Youssouf Ndayishimiye, Stefano Okaka ve Fredrik Gulbrandsen ise ceza sınırında bulunuyor.

KAYSERİSPOR-BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLEME LİNKİ

 

Kayserispor, Medipol Başakşehir'in 12 maçlık yenilmezlik serisine son verdi ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman Medipol Başakşehir Uğur Demirok
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.