Kayserispor'un dört maçlık galibiyet hasreti Fatih Karagümrük maçıyla sona erdi

Süper Lig'in 11. haftası Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Kayserispor, 0-1 geriye düştüğü maçta rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirdi ve 90+3'te bulduğu golle geri dönüşü tamamladı: 2-1. Dört maçtır kazanamayan, üç maçtır mağlup olan Sarı-Kırmızılılar rahat bir nefes aldı.

Süper Lig'de dört maçtır kazanamayan ve 11. haftada ağırladığı Fatih Karagümrük karşısında da 0-1 geriye düşen Kayserispor, 90+3'te gelen galibiyet golüyle kanamayı durdurdu...

Son üç haftada topladığı yedi puanla çıkışa geçen ve Kayseri'ye 18 puanda gelen İstanbul ekibi, 20. dakikada Andrea Bertolacci'nin golüyle öne geçti. 30 yaşındaki İtalyan orta saha bu sezon oynadığı 7 maçta 6 gole ulaştı.

İlk yarıyı 0-1 önde tamamlayan Karagümrük'te Hollandalı stoper Derrick Luckassen 60'ta direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

MAME THİAM'DAN ÜÇLÜK...

Bir kişi eksik kalan rakip karşısında Mame Thiam'la golü bulan Kayserispor VAR'a takıldı. 73'te ise günün başarılı ismi Onur Bulut'un asistine topu boş ağlara gönderen İsviçreli forvet Mario Gavranovic skoru 1-1'e getirdi.

Sarı-Kırmızılılar'da Onur Bulut 88'de 2. sarıdan kızardı... Galibiyeti getiren gol ise 90+3'te Miguel Cardoso'nun ortasını kafayla ağlara gönderen Mame Thiam imzalı... Dört maçlık gol orucunu bozan Senegalli forvet bu sezon Süper Lig'de dört gole ulaştı.

Kayserispor'un dört maçlık galibiyet hasreti Fatih Karagümrük maçıyla sona erdi

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor bu galibiyetle puanını 14'e yükseltti. Sarı-Kırmızılılar haftaya Fenerbahçe'ye konuk olacak.

İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli yönetimindeki Karagümrük ise 18 puanda kaldı. Kırmızı-Siyahlılar 12. haftada Galatasaray'ı ağırlayacak.

Kayserispor'un dört maçlık galibiyet hasreti Fatih Karagümrük maçıyla sona erdi ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman fatih karagümrük Mame Thiam Andrea Bertolacci Mario Gavranovic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.