Kayserispor İstanbul'da 3 puanı kaptı

Süper Lig'in 11. haftasında Kayserispor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadele, Kayserispor'un 1-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı. İşte detaylar...

Kasımpaşa ve Kayserispor, Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda kozlarını paylaştı. Mücadele, Kayserispor'un 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Sarı kırmızılıların ve maçın tek golü, 43. dakikada Mame Thiam'dan geldi.

Bu sonucun ardından üst üste 2. galibiyetini alan Kayserispor, ligde 19 puana yükseldi. Çağdaş Atan'ın öğrencileri ayrıca, ligde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kasımpaşa, 13 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Kayserispor, sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak. Kasımpaşa, Konyaspor deplasmanına gidecek.

Kayserispor İstanbul'da 3 puanı kaptı ile ilgili etiketler Süper Lig Kasımpaşa Kayserispor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.