Kayserispor havaalanında meşalelerle karşılandı... "Tüm Türkiye nasıl mücadele edilir gördü"

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonu 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-2'lik mağlup olan Yukatel Kayserisporlu futbolcular havalimanında meşale ve tezahüratlarla karşılandı. 0-2 öne geçtiği maçta lidere evindeki ilk yenilgiyi yaşatmaya çok yaklaşan Sarı-Kırmızılılar, 90+7'de gelen penaltı golüyle mağlup olmuştu.

Trabzonspor karşısında 2-0 öne geçerken 3-2’lik sonuçla mağlup olan Kayserispor kafilesi saat 01.00'de özel uçakla şehre döndü.

Erkilet Havalimanı'na gelen yaklaşık 250 taraftar, takımı meşalelerle karşıladı. Taraftarlar kaptan İlhan Parlak ile birlikte yanlarına çağırdıkları Onur Bulut’u anlından öperken bir diğer taraftar, “Elinize yüreğinize sağlık. Tüm Türkiye nasıl mücadele edilir gördü. Biz sizden bunu istiyoruz” dedi. İlhan Parlak ise, “Bu saatte buraya gelerek bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz, Allah razı olsun. İnşallah bu mücadeleye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

HİKMET KARAMAN: TARAFTARA VE BİZE GÖREV DÜŞTÜ

Kayserispor’un deneyimli teknik direktörü Hikmet Karaman da, “Bu maçı 2-2’den sonra 3, 4 yapmamız gerekiyordu. Ama gelişiyoruz. Eksiklerimiz de var. Taraftarımız böyle olduğu sürece bu çocuklar karşılığını verecek. Taraftara ve bize görev düştü. Bu maçın rövanşını istiyorsan kupada Beşiktaş’ı yeneceksin ve Trabzonspor’un rakibi olacaksın” ifadelerini kullandı.

Kayserispor havaalanında meşalelerle karşılandı... "Tüm Türkiye nasıl mücadele edilir gördü"

ONUR BULUT 7. ASİSTİNİ YAPTI

Kayserispor’un sezon başında transfer ettiği sağ bek Onur Bulut, her geçen hafta üzerine koyarak devam ediyor. Savunmadaki başarısının yanı sıra hücumda etkili performansı dikkat çeken Onur Bulut bu sezon atılan 7 gole direk katkı sağladı.

Ligde geride kalan 27. hafta sonunda 26 maçta forma giyen Onur Bulut 7 asist, 1 gollük performans ortaya koydu.

Trabzonspor maçında alınan 3-2’lık mağlubiyette atılan 2 golün asistini yapan 27 yaşındaki Onur Bulut, takımın en çok asist yapan ismi konumunda.

Trabzonspor 3, Karagümrük, Beşiktaş, Yeni Malatya ve Altay maçlarında asist yapan Onur Bulut, Alanyaspor maçında ise fileleri havalandırdı.

Kayserispor havaalanında meşalelerle karşılandı... "Tüm Türkiye nasıl mücadele edilir gördü" ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman Onur Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.