Kayserispor ile Göztepe 1-1 berabere kaldı

Bu sezon 4. teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'yla ilk maçına çıkan Kayserispor, dünyaları kaçırdığı mücadelede evinde Göztepe'yle 1-1 berabere kaldı. İki takım da 3 maçtır 3 puana hasret...

Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçı Kayseri'de, Kayserispor'la Göztepe arasında oynandı. Ev sahibinin 6'sı isabetli 15 şut çektiği karşılaşma 1-1 sona erdi.

Milli arada teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nu getiren Sarı-Kırmızılılar, 26'da İlhan Parlak'ın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Aaron Lennon'un sağdan nefis ortasına kafayı vuran tecrübeli forvet bu sezon Süper Lig'de 5. gol sevincini yaşadı.

Kayseri ekibi ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Göztepe 48'de Adis Jahovic'in ceza sahasına girerken attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Sloven santrfor Göztepe'ye 3 sezon sonra geri döndükten sonra ilk golünü attı. 

Bu beraberlikle Kayserispor puanını 32, Göztepe ise 40 yaptı. 3 maçtır kazanamayan Kayserispor haftaya Trabzonspor deplasmanında... 3 maçtır kazanamayan Ege temsilcisi ise Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Kayserispor ile Göztepe 1-1 berabere kaldı

HAMZA HAMZAOĞLU: "İyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Maça iyi başladık. Özellikle ilk yarıda hücum zenginliği açısından baktığımızda oldukça fazla pozisyon ürettik. Bir gol bulduk, birkaç tane kaçırdık. Direkten dönen topumuz var. İkinci yarının başında oyuna tam konsantre olamadığımız anda yediğimiz bir gol ile maçı 1-1 berabere bitirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ortaya koyulan mücadele ve istek bizleri memnun etti. İnşallah bundan sonra bu oyunu daha da pekiştirip sonucu da lehimize çevirecek oyunu ortaya koyarız. Göztepe’ye de başarılar diliyorum."

ÜNAL KARAMAN: "Bizim için kıymetli bir puan. Takımımız 2 haftadır istediğimiz sonuçları almıyor. Bugün de ilk yarıya bakıldığında bizim açımızdan hoş olmayan bir senaryo vardı. İkinci yarı daha derli toplu oynamaya ve pozisyon üretmeye çalışan takımımız beraberlik golünü de buldu. Teknik direktör değişiklikleri özellikle ilk haftalarda farklı motivasyon oluşturabilir. Bu istekli takıma karşı ikinci yarı oynadığımız oyun, attığımız gol ve girdiğimiz pozisyonlar bizi mutlu etti. Her şeye rağmen oyuncularımı aldıkları puan için tebrik ediyorum. Kayserispor’a da bundan sonra müsabakalarında başarılar diliyorum."

Kayserispor ile Göztepe 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Kayserispor Göztepe Ünal Karaman İlhan Parlak Hamza Hamzaoğlu adis jahovic
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.