Kayserispor-Gaziantep FK golsüz berabere... Erol Bulut yine başaramadı

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile Gaziantep FK 0-0 berabere kaldı. Son maçında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek evindeki yenilmezlik serisini sürdüren Gaziantep ekibi deplasmanda yine kazanamadı. Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor evinde 4 maçtır mağlup olmuyor.

0-0

Maçtan dakikalar 

6. dakikada savunmaya baskı uygulayan ve topu kapan Kemen’in sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Onur’un şutu üst direkten döndü.
13. dakikada savunma arkasına atılan topla buluşan Furkan'ın kaleci Lung ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunu Lung kornere çeldi.
45. dakikada Furkan’ın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

50. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Gökhan Sazdağı’nın kafa vuruşunda top kaleci Günay’ın kucağında kaldı.
85. dakikada ceza sahası içinde Thiam’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile Gaziantep FK golsüz berabere kaldı.. Fenerbahçe ve Beşiktaş deplasmanlarında 2 gol atmasına rağmen maçları kazanamayan Kayseri ekibi, evinde 4 maçtır kaybetmiyor...

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar puanını 20'ye yükseltti.

Son maçında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek evindeki yenilmezlik serisini sürdüren Gaziantep ekibi ise deplasmanda hiç kazanamadı... 22 puan toplayan Erol Bulut yönetimindeki Kırmızı-Siyahlılar sezonunun ilk dış saha galibiyeti için Kayseri'ye gelmişti ancak başaramadı.

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Kemen, İbrahim, Campanharo, Emrah, Mame Thiam, İlhan.

Gaziantep FK: Günay, Kitsou, Djilobodji, Caulker, Tosca, Halil İbrahim, Doğan, El Messaoudi, Furkan, Kenan, Figueiredo.

BERNA GÖZBAŞI'DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Kayserispor Kulübü, taraftarların maça ilgi göstermesi için Gaziantep FK maçı bilet fiyatlarını 10 TL ile 40 TL arasında tuttu. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Gaziantep FK maçı bizim için son derece önemli. Bu müsabakada taraftarlarımız desteğini çok fazla hissetmek istiyoruz. Bizler kulüp olarak bilet fiyatlarını son derece ucuz tuttuk. Taraftarımızı Pazar günü stada bekliyoruz" dedi.

Kayserispor-Gaziantep FK golsüz berabere... Erol Bulut yine başaramadı ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman Gaziantep FK Erol Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.