Kayserispor, Fenerbahçe'nin yeni transferini duyurdu!

Fenerbahçe bir süredir gündemde olan Onur Bulut transferi için Kayserispor ile anlaşmaya vardı. Kayseri ekibinin basın sözcüsü Samet Koç konuya dair konuştu. Koç, "Onur Bulut transferi için Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu." dedi.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, Onur Bulut transferi için Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu.

Koç, yaptığı açıklamada, Onur Bulut için Fenerbahçe yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdiklerini, Thiam transferinden kalan borç ve artı bir bonservis ücreti karşılığında anlaştıklarını belirtti.

Bulut'un sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı ekipte yer alacağını vurgulayan Koç, "Onur'un menajerleri şu anda Fenerbahçe ile görüşme halinde. Menajerler anlaşırsa transfer gerçekleşecek." dedi.

Kayserispor, Fenerbahçe'nin yeni transferini duyurdu!

ONUR BULUT KİMDİR?

16 Nisan 1994 tarihinde dünyaya gelen Onur Bulut, orta saha pozisyonunda görev almaktadır. Almanya'da yetişmiş Türk millî futbolcu olarak bilinen isim son olarak Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da oynamaktadır.

Bulut'un profesyonel kariyerine 2011 senesinde VfL Bochum II kulübünde başladığı bilinmektedir. Başarılı isim daha sonra sırayla VfL Bochum, SC Freiburg, Eintracht Braunschweig ve Alanyaspor kulüplerinde yer almıştır.

.

Kayserispor, Fenerbahçe'nin yeni transferini duyurdu! ile ilgili etiketler Kayserispor Fenerbahçe Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.