Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman? Süper Lig'in 27. haftasının perdesi Kayseri'de kapanacak. Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında 3 puan arayacak. İki takımın taraftarları ise bu zorlu maç ile ilgili araştırma yapıyor. Bu maç öncesinde ev sahibi Kayserispor 26 maçta 11 galibiyet 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. 41 puanı olan sarı kırmızılı ekip Avrupa kupalarına katılabilmek için mutlak galibiyet hedefliyor. Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman? Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertliler bu zorlu karşılaşma öncesinde 26 maçta 13 galibiyet 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ev sahibi takım ise 26 karşılaşmanın 11'ini kazanırken, 8 kez berabere kaldı ve 7 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

dfgMAC_NE_ZAMAN_Kayserispor_Fenerbahce_mac_saat_kactaHangi_kanaldaFB_mac_ne_zaman

MAÇIN MUHTEMEL 11'LERİ

KAYSERİSPOR: Vedat, Lopes, Kana Bıyık, Kucher, Atila, Şamil, Badji, Deniz Türüç, Kravets, Mendes, Umut

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, M.Topal, Josef, Dirar, Giuliano, Aatif, Fernandao

Maçın oynanacağı saatlerde Kayseri’de sağanak yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 8 ila 11 derece arasında değişecek.

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı’nda yarın saat 20.00’de başlayacak haftanın kapanış maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

EN FARKLI SKORLAR

Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisini Kayserispor karşısında elde etti. Sarı-lacivertli takım, 1994-1995 sezonunda, 20 Kasım 1994 tarihinde, cezası nedeniyle İzmir’de yaptığı maçta 8-1, 2004-2005’te, 20 Şubat 2005 tarihinde İstanbul’da yapılan maçta da 7-0 galip gelerek, 60. sezonunu yaşayan lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden ikisine imza koydu.

KAYSERİ’DE OYNANAN MAÇLAR

Fenerbahçe ile Kayserispor, Kayseri’de yarın 22. kez karşılaşacak. Kayseri’deki 21 lig maçında Fenerbahçe 10 galibiyet aldı, 7 maç berabere sonuçlandı, ev sahibi ekip sadece 4 kez taraftarlarına Fenerbahçe galibiyeti sevinci yaşattı. Kayseri’de Fenerbahçe 32, Kayserispor ise 19 gol attı. Geçen sezon Kayseri’deki müsabakayı Kayserispor 4-1 kazandı.

FENERBAHÇE SÜPER LİG'DE 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Fenerbahçe, Kayserispor ile Süper Lig’de yaptığı son 3 maçı kazanamadı. Taraflar arasında geçen sezon İstanbul’daki karşılaşma 3-3 bitti, Kayseri’de kazanan taraf 4-1’lik skorla ev sahibi ekip oldu. Bu sezonun ilk yarısında Kadıköy’deki müsabaka da 3-3 tamamlandı. Öte yandan iki takım arasında ligdeki son 3 müsabakada taraftarlar toplam 17 gol izledi.

KAYSERİSPOR'DA KALECİ SIKINTISI YAŞANIYOR

Sarı-Kırmızılı ekipte bu zorlu maç öncesi kalede sıkıntı yaşanıyor. Takımın 1 nuamaralı eldiveni olan Silviu Lung, Konya maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Yedek kaleci Muammer ise sakat. Bu nedenle kaleyi 20 yaşındaki Vedat karakuş koruyacak. Vedat daha önce sadece kupada 2-1 kazanılan Yeşil Bursa maçında görev yapmıştı. Kayseri’de ayrıca cezalı savunma oyuncusu Sapunaru da bu akşam forma giyemeyecek.

MAC_NE_ZAMAN_Kayserispor_Fenerbahce_mac_saat_kactaHangi_kanaldaFB_mac_ne_zamansf

FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA

Aykut Kocaman’ın ekibinde, 4 aydır sahalardan uzak kalan Vincent Janssen dışında önemli bir eksik bulunmuyor. İsmail Köybaşı sakatlığını atlattı ve milli arada takımla çalışmalara başladı. Başarılı sol bek bugün kadrodaki yerini alabilecek. Milli takımdan beyin sarsıntısı geçirerek dönen Skrtel’in de hiçsir sorunu kalmadı ve 11’de görev yapacak. Fenerbahçe’de Soldado ve aatif, kart sınırında bulunuyor.

FAVORİ AATİF SÜRPRİZ EKİCİ

Milli aradan önce oynanan son derbide Aatif kulübeye geçmiş, Mehmet Ekici 11’de oynamıştı. Aykut Kocaman, son antrenmanlarda tercihini Aatif’tan yana kullandı. Tecrübeli futbolcu, bu akşamki maç öncesinde formaya yakın görünüyor. Ancak Kocaman, Ekici’den vazgeçmiş değil. Aatif, driplingde iyi olsa da milli futbolcu da paslı oyundan ön plana çıkıyor. Forvette ise Fernandao’nun oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Vincent Janssen dışında eksik bulunmuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 3-3’lük beraberlikle sona ermişti.

Öte yandan Fenerbahçe’de İspanyol santrfor Roberto Soldado ile Faslı futbolcu Aatıf Chahechouhe sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Soldado ve Chahechouhe, Kayseri deplasmanında sarı kart görmesi durumunda 28. haftada oynanacak Osmanlıspor maçında cezalı duruma düşecek ve forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE İLE KAYSERİSPOR 44. RANDEVUDA

Fenerbahçe ile Kayserispor, lig tarihinde yarın 44. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 43 maçta Fenerbahçe 27, Kayserispor 6 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 96 golüne, sarı-kırmızılılar 44 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan müsabaka 3-3 bitti.

MAC_NE_ZAMAN_Kayserispor_Fenerbahce_mac_saat_kactaHangi_kanaldaFB_mac_ne_zaman

EROL BEDİR'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, "Avrupa hayalimiz için kiminle oynarsak oynayalım kazanmak zorunda olduğumuz dönemlerden geçiyoruz" dedi.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile sarı-kırmızılı futbolcu Deniz Türüç, Fenerbahçe maçı öncesinde Doğan Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Ligin 28. haftasında pazartesi günü Fenerbahçe'yi saat 20:00'de konuk edecek olan Kayserispor'da Başkan Erol Bedir, "Karşılaşma hakeminin kim olduğu önemli değil. Biz bütün hakemlere güveniyoruz. Ümit Öztürk, bildiğimiz dürüst, gördüğünü çalan bir hakem. İnşallah bu maçta da öyle olur. Her yönetici ve sporsever, 'hakeme fazla iş düşmesin, ön planda olmasın. Futbol ön planda olsun' ister. Ben de onu arzu ediyorum. Pazartesi günü rakibimizle oynayacağız. Fenerbahçe’nin liderle arasında 6 puan var. Bizimle de Fenerbahçe arasında 7 puan var. Onlar şampiyonluk, biz ise Avrupa hevesindeyiz. Umarım istediğimiz sonucu alırız" diye konuştu.

"AVRUPA HAYALİMİZ İÇİN KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 8 hafta kaldığını hatırlatan Başkan Bedir, "Bütün takımlar aynı düşüncededir. Puan cetvelinin ortalarında olan birkaç takım dışındaki bazı takımların kümede kalma, bazı takımların şampiyonluk çabaları, bizim gibi bazı takımların da Avrupa kupalarına katılma hedefi var. Avrupa hayalimiz için kiminle oynarsak oynayalım kazanmak zorunda olduğumuz dönemlerden geçiyoruz. Bu hafta da böyle bir maça çıkacağız. Özellikle son haftalarda oyunumuz veya performansımızla ilgili ufak tefek lafların konuşulduğu ortamda şampiyonluk yaşamış bir İstanbul takımıyla oynamak bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı olur inşallah umduğumuzu buluruz" şeklinde konuştu.

DENİZ TÜRÜÇ: "KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Sarı-kırmızılı takımın ikinci kaptanı Deniz Türüç ise "İnşallah iyi bir maç olur. Üç puan almak istiyoruz. Taraftarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.