Kayserispor, Denizlispor'u 6 golle uğurladı!

Kayserispor 8 maçlık galibiyet hasretine Denizlispor karşısında 6-3'le son verdi. Kümede kalma savaşına Yalçın Koşukavak'la devam eden Sarı-Kırmızılılar puanını 38 yaptı ve bitime 4 hafta kala özgüven tazeledi. Denizlispor ise artık TFF 1. Lig hesapları yapıyor...

Süper Lig'in 38. haftasında son sıradaki Denizlispor'u ağırlayan Kayserispor, 3 puanı 6 golle aldı ve kümede kalma savaşında 8 maç sonra galibiyet gördü. Teknik direktörlüğe kulübün "ikon" isimlerinden Ali Tandoğan'ı getiren Ege temsilcisi ise artık matematiksel olarak da düşmeyi bekliyor...

Hafta sonu Beşiktaş deplasmanında 3-1 mağlup olduktan sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla yolları ayıran Kayseri ekibi, 38. haftaya 35 puanla 19. sırada girmişti. Tecrübeli çalıştırıcıyla 6'da 0 çeken Sarı-Kırmızılılar, bu sezon 6. hocası olan Yalçın Koşukavak'la ilk maçında Denizlispor karşısında şov yaptı.

İlk yarıyı İlhan Parlak ve Avramovski'nin (2) golleriyle 3-1 önde tamamlayan Kayserispor, 41'de Murawski'nin kırmızı kart görüp rakibin 10 kişi kalmasıyla farka koştu. 2. yarıda Paz, İlhan Parlak ve Melih Okutan'la 3 gol daha bulan Kayserispor 5-3'lük galibiyetle puanını 38'e yükseltti. Denizlispor'un golleri Sagal, Mesanovic ve Sakıb Aytaç'tan geldi.

Bu sezon Denizlispor'da da görev yapan Yalçın Koşukavak, Ege temsilcisinin başında çıktığı ilk 2 maçı kazanmıştı. Kayserispor'u hafta sonu Yeni Malatyaspor deplasmanı bekliyor.

28 puanla son sırada kalan ve bitime 4 maç kala güvenli bölgenin 9 puan gerisine düşen Denizli ekibi artık TFF 1. Lig planları yapıyor.

Kayserispor, Denizlispor'u 6 golle uğurladı!

Kayserispor, Denizlispor'u 6 golle uğurladı! ile ilgili etiketler Kayserispor Denizlispor Yalçın Koşukavak ali tandoğan İlhan Parlak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.