Kayserispor - Beşiktaş maçının ilk 11'leri belli oldu

Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş'ta ilk 11 belli olduk .Şenol Güneş geniş kadrosunun avantajını kullanarak yine sürpriz seçiler yaptı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'a konuk oluyor. Kayseri Kadir Has Stadı'nda saat 17:00'de oynanacak Kayserispor - Beşiktaş karşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek.

Teknik direktör Şenol Güneş, ligin ilk 6 haftasında olduğu gibi Kayserispor maçında da bazı değişiklikler yaparak yine farklı bir 11 ile sahaya çıkmayı planlıyor. Kaleyi Fabricio'ya teslim edecek olan Güneş, defans dörtlüsünü Gökhan Gönül - Marcelo - Tosic ve Caner Erkin'den oluşturdu.

Atiba ve Necip'i defansın önündeki ikili olarak düşünen tecrübeli teknik adam, forvet arkasında Talisca ve Tolgay'ı oynatmayı düşünüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in forvetteki tercihler ise Cenk Tosun ve Aboubakar oldu.

İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Necip, Atiba, Talisca, Tolgay, Aboubakar, Cenk

Kayserispor: Muammer, Levent, Mabiala, Kana-Biyik, Ufuk, Kubilay, Mijailovic, Deniz, Nakoulma, Umut Bulut, Welliton.

Kayserispor - Beşiktaş maçının ilk 11'leri belli oldu ile ilgili etiketler Kayserispor Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.