Beşiktaş'a bir darbe de Kayseri'de! 2-2

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor evinde konuk ettiği Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

Geçtiğimiz hafta derbide Fenerbahçe karşısında 3-3 beraberlikle sahadan ayrılan Beşiktaş Kayseri'deki karşılaşmaya etkili başlarken siyah beyazlılar ilk yarıda aradığı golü Atiba ile buldu. Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Dorkhan topu altı pasın içine indirirken Atiba da önüne düşen topu ağlarla buluşturdu.

İlk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüi le sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı kazanan İM Kayserispor oyuna dengeyi getirirken ev sahibi ekip 57. dakikada Artem Kravets'in golü ile önce skora dengeyi getirdi ardından da 62. dakikada Deniz Türüç'ün golüyle mücadelde 2-1 öne geçti. Maçın 76. dakikasında Kayserispor, Şamil Çinaz ile topu ağlara gönderdi ama bu VAR incelemesi sonrası faul gerekçesiyle iptal edildi.

Beşiktaş karşılaşmanın son dakikalarında Caner Erkin'in attığı golle maça dengeyi getirdi ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

 

MAÇ ÖZETİ / KAYSERİSPOR 2-2 BEŞİKTAŞ

90'
GOOOLL!!! Beşiktaş, Caner Erkin'in golü ile maçta eşitliği yakalıyor.

88'
Adriano'nun sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Deniz Türüç topu uzaklaştırmayı başarıyor.

80'
Beşiktaş'ta Oğuzhan, Atiba'nın yerine oyuna dahil oldu.

76'
Kayserispor gol buldu. Hakem Suat Arslanboğa, Şamil'in golünden önce Vida'ya faul yapıldığını söyledi ve Şamil'in golü geçersiz sayıldı.

72'
İstikbal Mobilya Kayserispor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Silvestre Varela oyundan çıkarken, Levent Gülen yerine giren isim oluyor.

69'
Beşiktaş'ta Lens, Güven'in yerine oyuna dahil oldu.

62'
GOOOLL!!! İstikbal Mobilya Kayserispor, Deniz Türüç'ün golü ile maçta öne geçiyor. Ceza sahası dışında Atiba Hutchinson'dan topu kapan Deniz Türüç, hızla ilerleyerek ceza alanına giriyor ve sağ çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Loris Karius'un yanından ağlarla buluşturmayı başarıyor.

57'
Silvestre Varela golde asisti yapan oyuncu oluyor.

57'
GOOOLL!!! İstikbal Mobilya Kayserispor, Artem Kravets'in golü ile maçta eşitliği yakalıyor. Silvestre Varela'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Artem Kravets'in penaltı noktasında yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak uzak kale direğine çarparak Loris Karius'un solundan ağlarla buluşuyor.

56'
Kayserispor'da Şamil sarı kart gören isim.

50'
Adriano'nun sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Dorukhan Toköz'ün kafa vuşunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

46'
Hakem Suat Arslanboğa ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Beşiktaş başlıyor.

45'
Hakem Suat Arslanboğa ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.

41'
Orta sahada yaşanan ikili mücadele sırasında Oleksandr Kucher, Ricardo Quaresma'ya kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Suat Arslanboğa tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

37'
Dorukhan Toköz golde asisti yapan oyuncu oluyor.

37'
GOOOLL!!! Beşiktaş, Atiba Hutchinson'ın golü ile maçta öne geçiyor.

33'
Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini İstikbal Mobilya Kayserispor gerçekleştiriyor. Sakatlık geçiren Bernard Mensah oyundan çıkarken, Hasan Hüseyin Acar yerine giren isim oluyor.

29'
Jean-Armel Kana-Biyik'ın sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

24'
İstikbal Mobilya Kayserispor gole yaklaşıyor. Deniz Türüç'ün sağ kanatta yerden ceza alanına gönderdiği ortasında Domagoj Vida'dan seken topu önünde bulan Silvestre Varela, altıpas önünde müsait durumda istediği vuruşu yapamayınca top kalenin üstünden auta çıkıyor.

20'
Sol kanatta Jean-Armel Kana-Biyik'ın defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Silvestre Varela için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

14'
Sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktada yaşanan ikili mücadele sırasında Dorukhan Toköz, Silvestre Varela'ya arkadan kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Suat Arslanboğa tarafından sarı kartla cezalandırılıyor. Dorukhan Toköz bu kartla gelecek maçta cezalı duruma düşüyor.

13'
Adriano'nun sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Burak Yılmaz'ın, arka direkte sol ayağıyla topun gelişine yaptığı sert vuruşta Silviu Lung güçlükle topu uzaklaştırmayı başarıyor.

10'
Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Deniz Türüç'ün ceza alanına gönderdiği ortasında Beşiktaş savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

6'
Bernard Mensah'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top savunmdan geri geliyor.

1'
Hakem Suat Arslanboğa maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi İstikbal Mobilya Kayserispor başlıyor.

-
Ev sahibi İstikbal Mobilya Kayserispor'da Tjaronn Chery ile sakat olan Sakıb Aytaç, Oğuzhan Berber, Bilal Başacıkoğlu ve cezalı olan Atila Turan bu karşılaşmada kadroda yer almıyor.
-
İstikbal Mobilya Kayserispor ve Beşiktaş Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında mağlup olmayan beş takımdan ikisi.
-
Beşiktaş deplasmandaki son üç lig maçından galip geldi.
-
Ev sahibi İstikbal Mobilya Kayserispor iç sahada dört maçtır yenilmiyor ve iki maçtır galip geliyor.
-
İki takımın bu karşılaşmaya kadar aralarında yaptıkları 54 müsabakanın 29'unu Beşiktaş, 13'ünü İstikbal Mobilya Kayserisporkazanırken 12 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.
-
Konuk Beşiktaş ise 11 galibiyet 7 beraberlik sonucu elde ettiği 40 puanla Süper Lig'de 3. sırada yer alıyor.
-
Ev sahibi İstikbal Mobilya Kayserispor 23 hafta sonunda 8 galibiyet 7 beraberlik sonucu elde ettiği 31 puanla Süper Lig'de 10. sırada yer alıyor.
-
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek.
-
Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu 24. hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

Beşiktaş'a bir darbe de Kayseri'de! 2-2 ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Kayserispor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.