Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'dan teknik direktör Hikmet Karaman'a teşekkür mesajı

Yukatel Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman ile devam edilmeyecek. Kayserispor kulübü, Karaman ile tekrardan anlaşılmayacağını duyurdu. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, teknik direktör Hikmet Karaman için teşekkür mesajı yayımladı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından teknik direktör Hikmet Karaman için teşekkür paylaşımı yaptı.

Berna Gözbaşı paylaşımında, "Sezon başında yeniden kurduğumuz kadromuz ile ligin 2. haftasından itibaren özveri ile mücadele eden, tüm birikimini ortaya koyan teknik direktörümüz Hikmet Karaman'a bundan sonraki futbol kariyerinde üstün başarılar diliyoruz. Teşekkürler Hikmet hocam" cümlelerini kullandı.

Diğer yandan Kayserispor'un Senegalli futbolcusu Mame Thiam da, "Her şey için teşekkürler" mesajı paylaştı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'dan teknik direktör Hikmet Karaman'a teşekkür mesajı ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman Berna Gözbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.