Kayserispor-Ankaragücü maçından gol sesi çıkmadı

Ankaragücü yeni hocası Hikmet Karaman'la çıktığı ilk maçta Kayserispor'a konuk oldu. Kayseri ekibi 26. dakikada 10 kişi kalan rakibinin savunmasını aşamadı ve maçtan gol sesi çıkmadı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile Ankaragücü 0-0 berabere kaldı. Ankaragücü'nün Polonyalı stoperi Michal Pazdan'ın 26'da gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan ve uzun süre 1 kişi eksik oynayan başkent ekibi, yeni teknik direktörü Hikmet Karaman'la çıktığı ilk maçta puan almayı başardı.

4 maçtır bileği bükülmeyen Kayserispor bu sonuçla puanını 25'e yükseltti. Dün haftanın açılış maçında BB Erzurumspor'un (25) Çaykur Rizespor'u (26) deplasmanda mağlup etmesiyle karışan alt sıralarda iki takım da haftayı 1'er puanla kapatmış oldu. 3 maçlık yenilgi serisinde kanamayı durduran Ankaragücü puanını 19 yaptı.

Kayserispor-Ankaragücü maçından gol sesi çıkmadı

TAKIMIN MÜCADELESİ VE İSTEĞİ BENİ HEYECANLANDIRDI

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçın basın toplantısında şunları söyledi: “Zor bir maçtı. Oyunun 25. dakikasında kırmızı kart görmesi, uzatmayla birlikte 75 dakika 10 kişi oynadık. Takımın mücadelesi ve isteği beni heyecanlandırdı ve umutlandırdı. Bunu teknik anlamda önümüzdeki süreci iyi çalışıp takımın oyun anlayışını geliştireceğiz. Daha fazla gol üreten, geçiş oyununu iyi oynayabilen, hücum oyunu iyi oynayan, top kaybında da presi iyi yapan, topa sahip olan bir takım olmak istiyoruz. Oyunu da otomatik hale getirmek istiyoruz. Kalede Doğan’ı görmek beni duygulandırdı. 16 yaşında onu ben aldım. Geleceğin önemli kalecisi Nurettin önemli bir oyuncu olacak. Kayserispor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” 

DAN PETRESCU: MAÇ BİZİM HAKKIMIZDI

Kayserispor Teknik Direktörü Dan Petrescu ise “Oyuncularıma öncelikle saha içerisinde gösterdikleri tepkiden, oyun anlayışından ve davranış biçimlerinden çok mutluyum. Savaşmalarından çok mutluyum. Bugün gol atmak için her şeyi yaptık. Bir golde attık aslında ama iptal oldu. Şanssızlık diyebilirim. Çok çabaladık, çok uğraştık ve pozisyon yakaladık. 1 puan için üzgünüz. Maçın hakkı bizim için bir galibiyetti. İyiye dair umutlarımız var. Takım bugün iyi savaştı” diye konuştu.

Kayserispor-Ankaragücü maçından gol sesi çıkmadı ile ilgili etiketler Kayserispor Ankaragücü Hikmet Karaman Dan Petrescu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.