Kayserispor'la Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı

Sezonun açılışını evinde Fenerbahçe karşısında yapan ve 1-0 mağlup olan Adana Demirspor, yıllar sonra döndüğü Süper Lig'de ilk puanını Kayseri deplasmanında aldı. Teknik direktör Hikmet Karaman'la yeni bir sayfa açan Kayserispor, evinde Adana ekibiyle 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'de 2. haftanın perdesi Kayseri'de açıldu. İlk hafta Altay deplasmanında 3 yiyen ve teknik direktör değişimine giden Kayserispor, transferin flaş takımı Adana Demirspor'u ağırladı. Zorlu 90 dakika karşılıklı birer golle 1-1 berabere tamamlandı.

İlk yarıyı 17'de Gökhan Sazdağ'ın attığı golle önde tamamlayan Kayseri ekibi, üstünlüğünü koruyamadı. 62'de Balotelli'nin asistini gole çeviren David Akintola skoru belirleyen isim oldu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kayserispor maçıyla galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi. İlk hafta evinde Fenerbahçe'ye 0-1 mağlup olan Aybaba,

"Önümüzde ciddi maçlarımız var. Cuma günü Yukatel Kayserispor maçımız var, şimdi hazırlanıyoruz. Arkadaşlara toplantıda söylediğimiz şu, 'Eğer biz istekli, coşkulu, tempolu bir şekilde maçı kazanmaya yönelik arzumuzu devam ettirirsek Süper Lig'in iyi takımlarından biri olmaya adayız, sizden de bu performansı bekliyoruz'. İnşallah Yukatel Kayserispor maçı bizim için galibiyetle başlayan bir lig serüveninin başlangıcı olur. Her maç bizim için artık final. Rakibin Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray diye bir ayrımı kalmadı, herkes eşit, hepsinden 3 puan alıyorsunuz" dedi.

Kayserispor'la Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Uğur, Kolovetsios, Carole, Attamah, İbrahim Akdağ, Avramovski, Mane, Emrah, Gavranovic

ADANA DEMİRSPOR: Muric, Svensson, Rassoul, Tayyip, Kaan, Stambouli, Belhanda, Castro, Akintola, Britt, Balotelli

 

 

 
Kayserispor'la Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Kayserispor Adana Demirspor Hikmet Karaman Samet Aybaba mario balotelli David Akintola
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.