Kayseri'de yarın okullar tatil mi 2020? 14 Şubat Kayseri'de kar tatili var mı?

Kayseri'de yarın okullar tatil mi 2020? Birçok öğrenci yarın Kayseri'de okulların tatil olup olmadığını merakla araştırmaya devam ediyor. Bugün yoğun kar yağışı nedeni ile Kayseri'de okullar tatil edilmişti. Peki, Kayseri'de yarın okullar tatil mi 2020? 14 Şubat Kayseri'de kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Kayseri'de yarın okullar tatil mi 2020Kış aylarının gelmesi ile beraber soğuk hava dalgası yurt genelinde etkisini göstermeye başladı. Ülke genelinde kar yağışının etkin olması ile birçok okuldan tatil açıklaması gelmeye devam ediyor. Çoğu kişi Kayseri'de yarın okulların tatil edilip edilmeyeceğini merakla araştırmaya başladı. Peki, Kayseri'de yarın okullar tatil mi 2020? 14 Şubat Kayseri'de kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

kar tatili ile ilgili görsel sonucu

KAYSERİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kayseri'de bugün okullar tatil edildi. Yarın okulların tatil olup olmadığı hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

ARTVİN

Artvin'de, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime perşembe ve cuma günü ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü belirtildi.

Yoğun kar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde yarın ve 14 Şubat Cuma günü ilk ve orta dereceli okullar, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim öğretime 2 gün ara verildiği bildirilen açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de bu tarihlerde izinli sayılacağı kaydedildi.

VAN

Van'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime perşembe ve cuma günü ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü belirtildi.

 

Bu nedenle yarın ve 14 Şubat Cuma günü il genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile halk eğitim, rehberlik araştırma, özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin 2 gün daha tatil edildiği bildirilen açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli olacağı kaydedildi.

BİTLİS

Bitlis'te etkili olan kötü hava koşulları nedeniyle kent merkezi, Tatvan ilçesinde iki, Ahlat, Güroymak, Adilcevaz, Hizan ve Mutki ilçelerinde ise bir gün eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları ve beklenen yoğun kar nedeniyle Bitlis merkez ve bağlı köylerdeki okullarda 13-14 Şubat'ta eğitime ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin idari izinli sayılacağı vurgulandı.

Tatvan Kaymakamlığı da kötü hava koşulları nedeniyle iki gün eğitime ara verildiğini duyurdu.

Ahlat Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise ilçedeki yoğun kar ve buzlanma nedeniyle 13 Şubat'ta eğitime ara verildiğini, kamu personeli engelli ve hamilelerin ise idari izinli olacağı belirtildi.

 

Kayseri'de yarın okullar tatil mi 2020? 14 Şubat Kayseri'de kar tatili var mı? ile ilgili etiketler 14 Şubat Kar tatili 2020 Okul kar tatili var mı okul tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.