Kayseri'de uyuşturucu operasyonu: Yakalanacağını anlayınca sobaya attı

Kayseri'de düzenlenen operasyonda polis ekiplerinden kaçamayan şüpheliler üstündeki uyuşturucudan kurtulmak için sobaya attı. Narkotik polisleri operasyonda bir kişiyi gözaltına aldı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, yakalanacaklarını anlayan şüpheliler uyuşturucu maddeyi imha etmek için sobaya attı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalarda A.Ç.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı. Şahsın adresini tespit ederek operasyon düzenleyen ekipler, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Ayrıca, polis ekiplerini gören şahıslar, uyuşturucu madde yapımında kullanılan 21 gram sıvıyı imha etmek için sobaya attı. Polis ekipleri maddeyi yanan sobadan alırken, A.Ç.'yi de 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına aldı.

Kayseri'de uyuşturucu operasyonu: Yakalanacağını anlayınca sobaya attı ile ilgili etiketler Kayseri uyuşturucu Operasyon soba Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.