Kayseri'de tribünler "Hikmet Karaman istifa" diye bağırırken galibiyet geldi

Hikmet Karaman: "Taraftarlar skorlar gelmediğinde teknik adamları protesto edebilirler. Bu onların en doğal hakları ama bazen teknik adam ve ekibi olarak insan üzüntü duyuyor. Yaptığımız işin ve elimizdeki kadronun ortaya koyduğu mücadele ve sonrasında çıkan şeyler bizi üzüyor. İyi skorlar geldiğinde taraftar alkışlıyor. Seri yakalamamız gerek. Haftaya Fenerbahçe'ye konuk olacağız. Onlar da 3 hafta puan kaybetti." 

Süper Lig'deki dört maçlık galibiyet hasretine Karagümrük maçıyla son veren Kayserispor, kötü gidişata şimdilik dur dedi. Tribünler tam "Hikmet Karaman istifa" demeye başlamışken gelen galibiyetin ardından konuşan tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Mutlaka taraftarlar skorlar gelmediğinde teknik adamları protesto edebilirler. Bu onların en doğal hakları ama bazen teknik adam ve ekibi olarak insan üzüntü duyuyor. Yaptığımız işin ve elimizdeki kadronun ortaya koyduğu mücadele ve mücadele sonrası çıkan şeyler bizi üzüyor. İyi skorlar geldiğinde taraftar alkışlıyor. Mensah'a verilen en iyi armağan bu galibiyet oldu. Mensah'ın yan bağları koptu. Bundan sonra oyuncularımızın dikkatli olması gerekir. Seri yakalamamız gerek. Haftaya Fenerbahçe'ye konuk olacağız. Onlar da 3 hafta puan kaybetti." 

 

 

2-0 ÖNE GEÇMEMİZ LAZIMDI" 

Haklı bir galibiyet aldıklarını söyleyen Karaman'ın maç değerlendirmesi şöyle:

"Bu maça çıkmadan önce oynadığımız 4 maç var. 4 maçın 3'ünü dışarıda oynamışız. Bir puan almışız. Mensah'ın sakatlanmış olması, Uğur'un kadroda olmaması, 4 maçlık periyotta defans ve 6 numara bölgesinde sakatlıklar yaşamamız, oyun içerisinde bireysel ve grup takım hatalarımız puan kayıplarına neden oldu. Ligde iki maç kazandığınızda puan durumu çok farklı hale gidiyor. Böyle bir maça geldik."

"Karagümrük ligde kendi yarı sahasında en iyi oynayan takım. Benim maça baktığımda analizim, 2-0 öne geçmemiz lazım. Sonrasında yediğimiz gol, çok basit bir hatadan yenilen gol. Rakip ceza sahasında çok oynayan bir takım karşısında 1-0 geriden geldiğinizde stratejik anlamda rakibin kucağına düşüyorsunuz. Futbol stratejik ve taktik oyunudur. Böyle bir oyun anlayışı içinde sakin ve birbirine kenetlenmek gerekiyor. Yaptığımız değişiklikler ve oyuncuların istekleri ile direnç gösterdik. Rakibimizin 10 kişi kalması bizim avantajımıza döndü. Sonra biz 10 kişi kaldık. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Haklı bir galibiyet aldık."

Kayseri'de tribünler "Hikmet Karaman istifa" diye bağırırken galibiyet geldi ile ilgili etiketler Kayserispor Hikmet Karaman fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.