Kayseri'de silahlı soygun anları! Kasiyerin cebindeki parayı bile aldı!

Kayseri'de yüzü maskeli ve silahlı bir soyguncu, akaryakıt istasyonunun marketinden bir miktar para ve tekel ürünü alarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Anbar Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunun marketine giren maskeli ve silahlı bir kişi, market çalışanını etkisiz hale getirdikten sonra vitrindeki tekel ürünlerinin bir bölümünü ve kasada bulunan yaklaşık 3 bin lirayı alarak kaçtı.

Kayseri'de silahlı soygun anları! Kasiyerin cebindeki parayı bile aldı!

Güvenlik kamerları tarafından saniye, saniye görüntülenen soygunda, soyguncunun kasiyerin cebindeki paraları bile istediği görüldü. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kayseri'de silahlı soygun anları! Kasiyerin cebindeki parayı bile aldı! - Resim : 2

İş yerinde parmak izi çalışması yapan polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Polis, bir otomobile binip kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kayseri'de silahlı soygun anları! Kasiyerin cebindeki parayı bile aldı! ile ilgili etiketler Kayseri Soygun silahlı soygun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.