Kayseri'de motosiklet kazası: 2 ölü

Kayseri'de seyir halindeki motosiklet kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Devrilen motosikletteki iki Suriye uyruklu şahıs hayatını kaybetti. İki kişinin cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Olay, saat 17.15 sıralarında Melikgazi ilçesi Hulusi Akar Bulvarı'nda meydana geldi. Suriye uyruklu Musa El Yunus (32) idaresindeki plakası olmayan motosiklet, sürücünün kontrolünden çıkarak refüje çarptıktan sonra devrildi.

Kayseri'de motosiklet kazası: 2 ölü

Kazada motosiklet sürücüsü ile arkasında yolcu olarak bulunun kimliği henüz belirsiz Suriyeli bir kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kayseri'de motosiklet kazası: 2 ölü - Resim : 2

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Suriyeli 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından iki kişinin cenazeleri otopsileri yapılmak üzere devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

Kayseri'de motosiklet kazası: 2 ölü ile ilgili etiketler kaza Kayseri motosklet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.