Kayseri'de korkulu gece! Av tüfeğini alıp rastgele ateş etmeye başladı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde alkollü olduğu öğrenilen bir şahıs, av tüfeğini alarak evinden dışarıya ateş etmeye başladı. Rastgele ateş açan adamı ikna edemeyen ekipler, 45 dakika sonra eve girerek, şahsı etkisiz hale getirdi. Mahalledekiler rahat bir nefes aldı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Cumhuriyet Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerinde bulunan müstakil bir evde, alkollü olduğu iddia edilen S.S. adlı kişi, eline aldığı pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açmaya başladı.

Çevredekilerin ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler caddenin bir kısmını araç ve yaya trafiğine kapatırken, çelik yelek giydi.

İkna olmayan 47 yaşındaki S.S., yaklaşık 45 dakika sonra eve giren polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Şahsın elindeki av tüfeği polis ekipleri tarafından alınırken, çevredekiler de rahat bir nefes aldı. Gözaltına alınan S.S. karakola götürüldü.

İHA

Kayseri'de korkulu gece! Av tüfeğini alıp rastgele ateş etmeye başladı ile ilgili etiketler Kayseri av tüfegi rastgele ateş açtı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.