Kayseri'de kişiye özel ilan iptal edildi

Kayseri Üniversitesi'nin İç Mimarlık ve Tasarım programında ilan ettiği kişiye özel ilan iptal edildi. Yapılan açıklamada, ""14/12/2020 tarihli ve 31334 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan, üniversitemizin belirtilen birimine öğretim elemanı alım ilanımız iptal edilmiştir" denildi.

Kayseri Üniversitesi tarafından 14 Aralık 2020 günlü Resmi Gazete'de ilan edilen; Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı Programının özel şartlarının oldukça göze çarptığı; ilgili yükseköğretim kurumunun alacağı Öğretim Görevlisi kadrosunda;

"İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ VEYA FİZİK ALANINDA DOKTORA YAPMIŞ OLMAK. YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA EN AZ 4 YIL EĞİTİM ÖĞRETİM TECRÜBESİNE VE DERS VERME DENEYİMİNE SAHİP OLMAK." şartı aradığı, bölümün amacı ve verilen derslere bakıldığında Fizik alanında doktora yapan birisinin İç Mekan Tasarımı programına uygun olmadığını ve ilanın kişiye özel olduğu haberi yayınlanmıştı.

Kayseri'de kişiye özel ilan iptal edildi

Haberin Memurlar.net'te yayınlanması üzerine, Kayseri Üniversitesi tarafından söz konusu kadro ilanı 22 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla iptal edildi.

Kayseri'de kişiye özel ilan iptal edildi ile ilgili etiketler Kayseri Resmi Gazete kişiye özel ilan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.