Kayseri Belediye Başkanı yangın kahramanlarını gözyaşlarıyla karşıladı!

Muğla'daki yangın bölgesinden dönen itfaiyecileri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç çiçeklerle karşıladı. Burada bir konuşma yapan Büyükkılıç, konuşmasının sonunda duygusal anlar yaşayarak gözyaşı döktü.

Muğla'daki yangın bölgesinde görevlerini tamamlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kente döndü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, daire başkanlığında itfaiye ekiplerini çiçekle karşıladı.

Kayseri Belediye Başkanı yangın kahramanlarını gözyaşlarıyla karşıladı!

Burada bir konuşma yapan Büyükkılıç, konuşmasının sonunda duygusal anlar yaşayarak gözyaşı döktü. Memduh Büyükkılıç, "Gerek Antalya, Manvgat, Gündoğmuş gerekse Muğla, Milas bölgesi ağırlıklı olmak üzere o bölgeden çalışan toplamda 8 araç 27 personelimizle Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarda görevli bulunan araçlarımız kazasız, belasız, oraya görevlendirdiğimiz kardeşlerimizde Kayseri’mize döndüler. Her şeyden önce yapmış olduğu çalışmaları birebir takip ettik ve övgüler ve dualar aldık. Biz kendilerine teşekkür ediyor ve minnet duyuyoruz. Birliğimizi , beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı en güzel şekilde sergileyen bir olaydır. Yangın olayındaki bu birlikte dayanışma ruhunun sergilendiği bu tablo bizleri duygulandırdı. Fedakarca çalışan tüm oradaki kardeşlerimizle birlikte özelde de Kayseri’mizden giden kardeşlerimizin her birinin alnından öpüyorum. Sağ olun diyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri Belediye Başkanı yangın kahramanlarını gözyaşlarıyla karşıladı! - Resim : 2

Büyükkılıç daha sonra İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan'dan yangın bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kayseri Belediye Başkanı yangın kahramanlarını gözyaşlarıyla karşıladı! ile ilgili etiketler Kayseri Yangın Orman Yangını itfaiye kayseri belediye başkanı Memduh Büyükkılıç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.