Kayseri Aslanı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

28 Temmuz FOX TV yayın akışında yer alan Kayseri Aslanı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kayseri Aslanı hangi kanalda? Kayseri Aslanı oyuncuları kimlerdir?

28 Temmuz FOX TV yayın akışında yer alan Kayseri Aslanı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kayseri Aslanı 2017 yılında vizyona girmiştir..

KAYSERİ ASLANI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Sürekli köşeyi dönme planları yapıp girişimlerde bulunan, ama her işinde üçkağıtçılık yaptığından etrafındaki kimsenin güvenmediği Ersin (İnan Ulaş Torun), eniştesiyle birlikte büyük bir kumar borcunun altına girmiştir. Gaddar mafya babası Rıfat'ın borcunu bir an önce ödemesi gereken Ersin, ucuz mal getirip pahalıya satabilmek için Çin'e gider. Ancak Çin'de kaldığı otelde o sırada düğünü olan, ancak evlenmeyi hiç istemeyen Çinli bir başka mafya babasının kızını da alıp Kayseri'ye gelir. Tabii ki Çin mafyası bu işin peşini bırakmaz ve onlar da Kayseri'ye gelince işler iyice karışır.

Kayseri Aslanı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

KAYSERİ ASLANI FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Ali Demirel

Oyuncular: İnan Ulaş Torun, Algı Eke, Ali Çatalbaş

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 13 Ekim 2017

Kayseri Aslanı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Fox TV Kayseri Aslanı konu özet oyuncuları kim yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.