Kaynanasıyla Yıldızı Barışmayan 4 Burç

Yüzyıllardır bu topraklarda Gelin ve Kaynana ilişkileri Mesele Olmuştur. Yeni Evli gelinlerin kaynanasıyla ilişkisi güzel olsa da zamanla bu ikili arasında geri dönülmez bir yola girilir. Peki kaynanasıyla yıldızı barışmayan kadınların burçları nedir? İşte kaynanalarıyla yıldızı barışmayan 3 burç...

Evliliklerde En Büyük Sorun şüphesiz Gelin ve kaynana arasındaki şiddetli geçimsizliktir. Boşanmaya varan bu sürtüşmeler çoğu kez evin reisinin başına bela olur. Yeni gelinleri bir an olsun yalnız bırakmayan kaynanalar ile evliliğin tadını çıkarmaya çalışan gelinler arasında burçların da etkisi vardır. İşte kaynanasıyla yıldızı barışmayan 3 burç...

YENGEÇ: Evlenmeye karşı olmasının en büyük nedeni kaynana dırdırı olan Yengeç burcu için nikahta atılan imza hiçbir şeyin çözümü değildir. Her ne kadar yalnız kaldıklarında dünyanın en iyi çifti olsalar da Yengeçler için en büyük kabus kaynanasının sürpriz ziyaretleridir.

AKREP: Zaten özgürlük delisi olan Akrep burcu için asıl evlenilen kişi damadın ailesi, özellikle kayınvalidedir. Nikahtan çıktığı andan itibaren kaynana korkusu yaşayan Akrepler kaynanasıyla yıldızı barışmayan burçlardandır.

ASLAN: Evindeki huzuru kimseyle paylaşmayan Aslan Burcu kayınvalidesiyle anlaşabilir. Ancak kontrol kendisinde olduğu zaman. Evlendiği adamın ailesini en çabuk kabul eden Aslanlar evliliğin ilerleyen yıllarında sorunların büyüğünü yaşar.

Kaynanasıyla Yıldızı Barışmayan 4 Burç ile ilgili etiketler burç
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.