Kaynana çekiştiren dedikoducu gelinlerden sır tutabilen gizemli burçlara! İşte gıybet sever 6 burç

Astrolojiye merak saranlar için en dedikoducu 6 burcu sizin için belirledik. Hemen hemen her insanda bulunan bir özellik olan ve fazlasına kaçmadan kimseye zararı olmayan dedikodu bazı durumlarda değişik konularda haddini de aşabilmekte. İşte, gıybet sever 6 burç…

Bazı insanların geveze tarafları elbet vardır. Bu konuda yetenekleri olduğu kadar acemilere de rastlamak mümkündür. Tabi ki gevezeler de haliyle gevezeleri severler. Peki siz dedikodu seven insanların burçları hakkında yeterli bir bilgiye sahip misiniz?

Özellikle iş, ofis ya da arkadaş buluşmalarında; ünlülerin son ayrılıkları, herhangi bir çalışanın parfüm kokusu veya evde kaynananın yaptıkları hakkında gizli gizli konuşanlar bazı kimseler tarafından hoş karşılanmasa da bunlar doğal hayatın bizlere sundukları arasındadır. İşte, dedikoduyu seven burçlar

Kaynana çekiştiren dedikoducu gelinlerden sır tutabilen gizemli burçlara! İşte gıybet sever 6 burç

Kova Burcu

Kova burcu her daim dedikoduyu en çok seven burçlar arasında gösterilmektedir. Bilgi paylaşmaktan hoşlanan Kova buçları için ünlü astrolog Emily Newman onları dedikoduyu çok çabuk yayabilecek şeyleri kolay yakaladıklarından bahsetmiştir. Ancak söz konusu Kova burcu bir arkadaşsa tam sırdaş demektir. Zorunda olmadıkça kesinlikle bildiklerini asla ifşa etmeyecektir. İçiniz bu konuda rahat olabilir.

Kaynana çekiştiren dedikoducu gelinlerden sır tutabilen gizemli burçlara! İşte gıybet sever 6 burç - Resim : 2

Başak Burcu

Başak burcu, diğer dedikodu severlerin aksine sessiz kalmayı tercih eden olgun burçlardandır. En yakın arkadaşları ya da ailesi bile dahil olmak üzere karşısındaki insana güvenmeden asla sırlarını paylaşmazlar. Astrolog Emily Newman, Başak burçlarının biri tarafından incitildiği takdirde dedikodu yapmakta asla sakınca görmediklerini söyler. Aslında Başak burçlarının temel özelliği dedikodu yapmaktan çok dinlemekten geçer. Kendilerine anlatılanları asla başkalarına söylemezler.

Kaynana çekiştiren dedikoducu gelinlerden sır tutabilen gizemli burçlara! İşte gıybet sever 6 burç - Resim : 3

Terazi Burcu

En dedikoducu burçlardan birisi de Terazi burçlarıdır. İlişki odaklı bir burç olan Terazi, insanları her daim ilgi çekici olarak görürler. Adil olmak konusunda mükemmeliyete önem veren Terazi burçları, bir kişinin başkasına kötü davranıp davranmadığını mutlaka kontrol eder. Astrolog Emily Newman, Terazi Burçları için herhangi bir ortamda birinin olumsuz hareketleri konusunda dedikodu yapılıyorsa dozu makul tutarak dinleme moduna geçtiklerinden bahseder. Gıybet konusunda tutarlı davranan Terazi, dedikoduların sevdiklerine zarar vermesinden asla hoşlanmazlar. Dedikodunun yanlış olduğunu anlarlar ancak yine de yapmaktan geri kalmazlar.

Kaynana çekiştiren dedikoducu gelinlerden sır tutabilen gizemli burçlara! İşte gıybet sever 6 burç - Resim : 4

Yay Burcu

Yay burçları tipik olarak hayattan keyif almayı severler. Astrolog Emily Newman, Yay burçları için dedikodu yaptıklarında bunun aslında gıybet olmadığını düşündükleri söyler. Dedikoduyu yapmayı seven Yay burçları, tüm gerçekleri dinlemeden hemen sonuca varırlar. Bu aslında doğru olduklarını düşündükleri şeylere göre de değişiklik gösterebilir. Bazı şeyler onlar için aslında sadece siyah beyazdır.

Kaynana çekiştiren dedikoducu gelinlerden sır tutabilen gizemli burçlara! İşte gıybet sever 6 burç - Resim : 5

Akrep Burcu

En dedikoducu burçlar arasında yer alan Akrep burçları, hayatlarında yer alan insanlardan her şeyi öğrenmeye bakarlar. Astrolog Emily Newman, Akrep burçlarının iyi bir danışman olduklarını ve bu nedenle de onların gerçek arkadaşı olmaları durumunda sizin hakkınızda her şeyi bilirlerse tavsiyede bulunmayı sevdiklerinden söz eder. Etrafındaki insanlar konusunda çok meraklı olan Akrep burçları hem araştırmacı hem de dedikoducudur. Yani Akrep burçları kolayca gıybet yapabilir.

Kaynana çekiştiren dedikoducu gelinlerden sır tutabilen gizemli burçlara! İşte gıybet sever 6 burç - Resim : 6

İkizler Burcu

İkizler burcu, dedikoducu burçlar arasında zirvededir. Hava burcu statüsünde olan İkizler burcu, yaptıkları dedikodular ile ünlüdür ve kesinlikle bundan zevk alırlar. Ünlü Astrolog Emily Newman, İkizler burcunun yemin etmelerine rağmen bildikleri sırları başkaları ile paylaşabilme potansiyeline sahip olduklarından bahseder. İkizler burcunun zayıf yönleri arasında başkaları tarafından kolayca gaza getirilmeleri gelir. Bu da onların dedikoducu özelliğini ön plana atar.

Kaynana çekiştiren dedikoducu gelinlerden sır tutabilen gizemli burçlara! İşte gıybet sever 6 burç ile ilgili etiketler burç dedikodu burçlar gıybet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.