Kaymakamlık sınavı ne zaman? ÖSYM açıkladı mı? Kaymakamlık başvurusu ne zaman?

Kaymakamlık sınavı ne zaman? Kaymakamlık sınavı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Adaylar sınav takvimi başvuru şartları için gözlerini ÖSYM tarafından yapılacak açıklamaya çevrilmiş durumda. Sınav takvimini öğrenmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kaymakamlık sınavı ne zaman? ÖSYM açıkladı mı? Kaymakamlık başvurusu ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kaymakamlık sınavı ne zaman? Adaylar sınav takvimi başvuru şartları için gözlerini ÖSYM tarafından yapılacak açıklamaya çevrilmiş durumda. Sınav takvimini öğrenmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kaymakamlık sınavı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Adaylar sınav takvimi başvuru şartları için gözlerini ÖSYM tarafından yapılacak açıklamaya çevrilmiş durumda. İşte Kaymakamlık sınavı ne zaman? ÖSYM açıkladı mı? Kaymakamlık başvurusu ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kaymakamlık sınavı başvuruları ile ilgili ÖSYM açıklama yaptı. Kaymakamlık sınavı ne zaman yapılacak? ÖSYM tarafından yayınlanan takvime göre sınav başvuruları 19 Eylül tarihinde başlıyor. Adaylar işlemlerini 25 Eylül’e kadar yapabilecekler. Adaylar sınava, sınavın yapılacağı hafta içinde ÖSYM'nin internet adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi girerek edinecekleri "Sınava Giriş Belgesi" ve nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı veya süresi geçerli pasaportu ile kabul edilecek.

KAYMAKAMLIK SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI

Kaymakamlık sınavı başvuruları 19 Eylül ve 25 Eylül tarihleri aralığında yapılacak.

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

Kaymakamlık sınavı 2019 yılında 9 Kasım tarihinde yapılacak.

 SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM’nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmünde olacak. Sonuçlar 4 Aralık’ta erişime açılacak.

KAYMAKAMLIK SINAVI NEREDE YAPILIYOR?

Sınav geçtiğimiz yıl 2 Eylül'de Ankara'da yapıldı ve saat 10.15'te başladı. Adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmadılar. Sınavda adaylara 34 sorudan oluşan Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile 66 sorudan oluşan Alan Bilgisi Testi uygulandı.

Kaymakamlık sınavı ne zaman? ÖSYM açıkladı mı? Kaymakamlık başvurusu ne zaman? ile ilgili etiketler ÖSYM Sınav kaymakam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.