Kayla Manukyan kimdir?

Afra Saraçoğlu ile aşk iddialarını yalanlayan Çağlar Ertuğrul'un yeni sevgilisi Kayla Manukyan kimdir? Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi ile Etiler'de görüntülendi. Sevgililer beraber kahvaltı yaptı. Vatandaşlarımız ise bu konuyla alakalı araştırmalara devam ediyor. Yakışıklı oyuncunun sevgilisi; 'Fazilet Hanım ve Kızları'nda kostüm asistanı olan Kayla Manukyan. Peki, Kayla Manukyan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Çağlar Ertuğrul'un sevgilisi Kayla Manukyan kimdir ve kaç yaşında? Önceki gün sevgilisi ile Etiler'de görüntülenen Çağlar Ertuğrul hayranları tarafından merak ediliyor. Sevgilisi ile beraber görüntülenen Çağlar Ertuğrul'un sevgilisi ise Kayla Manukyan. Vatandaşlarımız ise bu konuyla alakalı araştırmalara devam ediyor. Peki, Kayla Manukyan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kayla_Manukyan_kimdirKac_yasnda_Ne_is_yapyorsfas

KAYLA MANUKYAN KİMDİR?

Kayla Manukyan'ın hakkında pek bir bilgi bulunmamaktadır.

Fazilet Hanım ve Kızları'nda kostüm asistanı olan Kayla Manukyan, Çağlar Ertuğrul ile sevgili.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL İLE KAYLA MANUKYAN İLE GÖRÜNTÜLENDİ

'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde 'Yağız' karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, sevgilisi ile Etiler'de objektiflere takıldı.

Çağlar Ertuğrul'un adı daha önce dizideki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile dedikodulara karışmıştı. Ancak taraflar, aşk iddialarını yalanlamıştı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi ile Etiler'de görüntülendi. Sevgililer beraber kahvaltı yaptı. Objektifleri fark eden Ertuğrul hiç telaşlanmadı. Kız arkadaşı ise donup kaldı.

eeKayla_Manukyan_kimdirKac_yasnda_Ne_is_yapyorsfas

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul, 1987 yılında İzmir’de doğmuştur.

Eğitimini Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır.

Akademi 35 Buçuk ve 3 M.O.T.A özel oyunculuk okullarında oyunculuk eğitimi alan Çağlar Ertuğrul; 2012 yılında rol aldığı Benim İçin Üzülme dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Medcezir, Beyaz Karanfil, Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler dizilerinde rol alan oyuncu; Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol almakta Yağız karakterini canlandırmaktadır.

Çağlar Ertuğrul; Biz Size Döneriz, Dağ 2, Dağ ve Bana Masal Anlatma filmleri ile sinema dünyasında da yerini almıştır.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİ KONUSU

Bir tarafta Boğaz'ın incisi bir yalı diğer tarafta, varoşun incisi Fazilet Hanım ve Kızları…
Kızları için en iyisini isteyen bir annenin hikayesinin anlatıldığı dizi, 25 Mart Cumartesi 20.00’da Star’da başlıyor.

Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi “Fazilet Hanım ve Kızları'nın” merakla beklenen tanıtımı görücüye çıktı. Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği, hikaye ve senaryosu Sırma Yanık'a ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor.
Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bu kilitli yola ulaşmanın anahtarını kızlarında gören, Fazilet Hanım karakterini canlandıran Nazan Kesal'in gerçekçi oyunculuğu daha ilk tanıtımda hikayenin sürükleyici etkisini hissettirdi.

Fazilet Hanım'ın kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı'sının” tam da ortasına nasıl sürükleyeceği ise izleyiciler için merak konusu.
Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol'un yer alıyor.

weKayla_Manukyan_kimdirKac_yasnda_Ne_is_yapyorsfas

ÇAĞLAR ERTUĞRUL İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLEN AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 doğumludur. Afra Saraçoğlu başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı İkinci Şans filminde, Nurgül Yeşilçay'ın kızını oynamaktadır. Dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliği ile de dikkatleri çekmektedir. Özcan Deniz, Afra Saraçoğlu'nu sosyal medyada keşfetmiştir. Bakışlarından etkilendiği Saraçoğlu'na rol teklif etmiştir. Afra Saraçoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim görmektedir. Şu anda Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece rolündedir.

Kayla Manukyan kimdir? ile ilgili etiketler kayla manukyan kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor kayla manukyan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.