Kayıtdışı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin sevilen dizisi Kayıtdışı dün 4. bölümüyle ekranlara geldi. Yine heyecan fırtınasına sahne olan dizinin yeni bölüm fragmanı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Kayıtdışı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Belçikalı’nın eline geçen elmasları tekrardan alma görevi ise İdil ve Arda’nın oldu. Birlikte oldukça tehlikeli bir operasyona girişen ikilinin maceraları nefes kesti. Kayıtdışı 4. bölüm izlemek isteyenler haberimizde bulunan linke tıklayarak izleyebilirler. Detaylar haberimizde...

Kayıtdışı dizisi dün akşam 4. bölümüyle FOX TV ekranlardaydı. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Songül Öden ve Dolunay Soysert'in olduğu sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı merakla araştırılıyor. 4. bölümde kendi geçmişini hatırlayan Ali Kemal'in yeni bölüm maceraları ne olacak? Peki, Kayıtdışı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ali Kemal, Zeynep’in abisinin yaptığı oyunlardan habersiz olduğunu savunacak. Kendisinin içerisinde bulunduğu durum sebebiyle ailesine bir zarar gelmesinden çok korktuğunu bir kez daha yineleyen Ali Kemal, onları koruyabilmek için çalışmalarını sürdürecek. Kayıtdışı 4. bölüm izlemek isteyenler haberimizde bulunan linke tıklayıp izleyebilirler. Detaylar haberimizde...

031020170005278565386

KAYITDIŞI 5. BÖLÜM FRAGMANI

Kayıtdışı 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

KAYITDIŞI 4. BÖLÜM İZLE

4. BÖLÜM ÖZETİ

Sevilen dizinin gelecek bölümüyle ilgili yayıncı kuruluştan yapılan açıklama ise şöyle; Çavuş’u vurmuş olması Ali Kemal’i oldukça sarsmıştır. Belçikalının eline geçen elmasları tekrardan alma görevi ise İdil ve Arda’nındır. Birlikte oldukça tehlikeli bir operasyona girişirler. Ekrem, çok büyük bir toplantı için yurtdışına çıkar ve bu toplantıda, yabancı partnerleriyle beraber, Ortadoğu’daki birçok ülkenin kaderini tayin eder. Zeynep, bir yandan abisinin düzenlediği yardım gecesinin organizasyonunu üstlenirken, diğer yandan, çalıştığı ilaç şirketinde farkına vardığı tuhaflıkların peşine düşer. Adnan, Sevda’ya yakınlaşma çabasındadır ve ona bir davasında yardımcı olur.

Nejat ve Tıfıl’ın yollarının tekrardan kesişmesi, Perihan’ın ona karşı olan düşüncelerinde değişime sebep olacaktır. İnci, yaşadığı olayların stresine daha fazla dayanamaz ve gözlerini hastanede açar. Bu durum, dikkatleri, onun tek arkadaşı olan Tuğba’ya çevirecektir. Kız kardeşi Ece ve kızı Tuğba’yla arası açılan Esra’nın, kocası Ali Kemal’e dair şüpheleri de giderek artmaktadır. Zeynep’le aralarındaki ilişkinin rengi gitgide değişen Ali Kemal ise, düzenlenen yardım gecesine katılıp, Ekrem Bey’in gizli kasasına ulaşmanın planlarını yapmaktadır.

Kayitdisi-20267-large-image-0059fc35-2a4a-476f-9e4e-b417f691b4c7-mpositioned-640x360

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert gibi isimlerin yer aldığı dizide uzun zamandır ekranlardan uzak kalan İsmail Hacıoğlu da bulunuyor. Ali Kemal’in aşık olduktan sonra başına gelen olayların aktarıldığı projede geçmişiyle yüzleşen Ali Kemal, zorlu görevi nedeniyle ailesine bir zarar gelmesinden korkmaya başlayacak.

3. BÖLÜM ÖZETİ

Adnan, Ali Kemal’i alt etmek için, eline geçen büyük fırsatı kullanamasa da, izlediği görüntüler onu çok daha tehlikeli bir düşman konumuna getirir. Belçika’dan gelen elmasların sahibi Ekrem’i tehdit etmekte ve kuryesinin bulunması için Ekrem’i sıkıştırmaktadır. Ekrem kayıp kuryeyi bulması için Ali Kemal’i görevlendirir. Ali Kemal Zeynep’i kendine aşık etmek için hakkında araştırma yapmakta ve onun sempatisini kazanacak küçük romantik oyunlar oynamaktadır. Ali Kemal kendi kaçırdığı kuryeyi elmaslarla birlikte Ekrem’e teslim etmek zorundadır. Ancak gerçek kuryeyi götüremeyeceği için başkasını bulması gerekmektedir. Esra’nın, kocasının yoğun çalışma hayatına olan memnuniyetsizliği Ali Kemal’in söylediği basit bir yalan yüzünden şüpheye dönüşür. Esra, Ali Kemal’in kendisini aldattığını düşünmeye başlamıştır. Mesai arkadaşı Feridun’la bir görevde olan Suat, kendisini hiç ummadığı bir anda bir rüşvet ağının içinde bulur. İnci ve Burak arasında başlayan ilişkiyi kıskanan Tuğba ise boyundan büyük bir işe kalkışıp İnci’ye telafisi zor bir kötülük yapar.

2. BÖLÜM ÖZETİ

Kayıtdışı dizisinde bu hafta kaza yapan aracın direksiyonunda Zeynep'i gören Ali Kemal, şaşkındır. Zeynep’in kazasına sebep olan kişiyi bulmak için Ekrem Adnan’ı görevlendirir ve Adnan kamera kayıtlarından sorumluyu bulmak için harekete geçer. Ekrem’in Avrupa’dan beklediği kurye kaçırılır. Kuryeyi kaçıran Melek’tir ancak sorguladıklarında kaçırdıkları adamın bir turist olduğu yanlış kişinin kaçırıldığı asıl kuryenin ortada olmadığı anlaşılır. Herkesin aradığı kurye nerededir? Ali Kemal’in kardeşi Nejat bulduğu kimsesiz çocuğun ailesini bulmak için harekete geçer. Çocuğun ailesini ararken Tıfıl kaybolur.

1658568_940x531

Zeynep ile yakınlaşmak için yollar arayan Ali Kemal onu etkilemenin bir yolunu bulabilecek midir? Ali Kemal, Zeynep ile epey çalkantılı başlayan ilişkilerini, sıcak bir hale nasıl getirecektir? Ali Kemal’in kızının okulunda Tuğba okulun en yakışıklı ve karizmatik çocuğu Burak’tan hoşlanırken, Burak Tuğba’nın kuzeni İnci’den hoşlanır. Bu durum iki kuzenin arasında büyük bir gerilime neden olur. Ali Kemal, işinin, görevinin ve ailesinin bir çok sorunu ile uğraşırken, Adnan kazanın sorumlusunun Ali kemal olduğuna dair bir kanıt bulur, bu kanıt Ekrem’e ulaşırsa, bu bütün görevin sonu demektir.

KAYITDIŞI KONUSU

Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı yeni dizi için “Yeni bir hikaye, yeni bir macera ve harika bir kadro. Çok farklı bir proje ile seyirci karşısına çıkacağımız günü heyecanla bekliyorum. Ekranı çok özledim ve bu özlemin dinmesine çok az bir zaman kaldı.” diyerek heyecanını dile getirdi.

kayitdisi-4-yeni-bolumde-ali-kemal-in-aci-kaybi--10016445

Dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandıran Songül Öden çalışırken duyduğu keyfi, izlerken seyircinin de almasını dilediğini belirtti. “Büyük heyecan duyduğum hikayemizin izleyiciye de aynı hissiyati vereceğine eminim” diyerek duygularını dile getiren Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Uğur Polat, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Burak Yamantürk, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi birçok deneyimli oyuncunun yer aldığı “Kayıtdışı” için şimdiden nefesler tutuldu.

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.