Kayıt dışı özel ders veren FETÖ'cülere operasyon!

Isparta’da, FETÖ/PDY üyesi olmak iddiasıyla haklarında adli işlem yapılan, KHK ile öğretmenlikten ihraç edilen ve kentte özel eğitim-öğretim kursu adı altında kayıt dışı ve sahte kimlik kullanarak özel ders verdiği ortaya çıkan 14 şüpheli, gözaltına alındı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin ortaya çıkarılması amacıyla Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’nce çalışma başlatıldı.

'FETÖ/PDY silahlı terör örgütü' üyesi olmak suçundan daha önce haklarında adli işlem yapılan, KHK ile öğretmenlikten ihraç edilen ve farklı adli makamlarca halen aranan örgüt üyelerinin Isparta’da özel eğitim ve öğretim kursu adı altında kayıt dışı veya sahte kimlik kullanarak apartman dairelerinde özel ders verdikleri ve bir özel eğitim kurumunun odak haline geldiği tespit edildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ
Şüphelilerin örgütsel dayanışma içinde oldukları, birlikte hareket ettikleri ve yeni yapılanma içerisinde olduklarının anlaşılması üzerine operasyon düzenlendi. Hücre evlerine eş zamanlı düzenlenen operasyonda 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden elde edilen dijital materyaller, sahte kimlikler ve dokümanlara el konuldu. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kayıt dışı özel ders veren FETÖ'cülere operasyon! ile ilgili etiketler FETÖ Isparta mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.