Kayıp olan 112 servis sürücüsü ölü bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dün eşini bulmak için gelen Gülşen Polat Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Dört gün önce kaybolan Adem Polat, arkadaşının evinde ölü olarak bulundu. Acı haberi Müge Anlı canlı yayında duyurdu.

10 Nisan Cumartesi günü öğlen saatlerinde mesaisinin ardından '53 AR 201' plakalı aracıyla iş yerinden ayrılan ve daha sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Adem Polat (39), Esenyurt'ta arkadaşının evinde ölü bulundu.

Kayıp olan 112 servis sürücüsü ölü bulundu

Dün gece 22.30 sıralarında Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine gelen bir ihbar üzerine ekipler, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi'nde bulunan bir eve gitti. Ekipler, Adem Polat'ı evin içerisinde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Polat'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kayıp olan 112 servis sürücüsü ölü bulundu - Resim : 2

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIĞI ARKADAŞININ EVİNDE BULUNDU

Evli ve 2 çocuk babası olan Polat, kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden N.Y. isimli kişinin evinde ölü olarak bulundu. Olay sonrası N.Y.'nin evde olmadığı ve psikolojik tedavi için hastaneye yatırıldığı öğrenildi. Polat'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Kayıp olan 112 servis sürücüsü ölü bulundu - Resim : 3


MÜGE ANLI CANLI YAYINDA DUYURDU

4 gündür kayıp olan sağlık çalışanı Adem Polat, Atv'de yayınlanan Müge Anlı'da da aranıyordu. Gelen acı haberi Müge Anlı, Polat'ın eşine ve izleyicilere canlı yayında duyurdu. Gülşen Polat ise acı haberi canlı yayında alarak sinir krizi geçirdi.

Kayıp olan 112 servis sürücüsü ölü bulundu - Resim : 4

 

Kayıp olan 112 servis sürücüsü ölü bulundu ile ilgili etiketler Müge Anlı Esenyurt Adem Polat Gülşen Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.