Kayıp müzisyen Metin Kor kaçırıldı mı?

Tatil için İstanbul'dan Antalya'ya giden ve kamp yaptığı alandan kaybolan müzisyen Metin Kor hala bulunamadı.

Kayıp müzisyen Metin Kor'un eşi Evin Doğan Kor, Habertürk TV'de eşinin kaybolma sürecini ve arama çalışmalarındaki son durumu anlattı.

Eşinin kaçırılmış olma ihitmalinin güçlü olduğunu belirten Kor şu ifadeleri kullandı;

KAÇIRILMA ŞÜPHESİ ÇOK YÜKSEK
''Metin oraya kamp yapmak için gitti. Cumartesi İzmir'de olması gerekiyordu. Çok planları vardı. Orayı çok seviyordu. Çok da neşeli gitti. O bölgede telefon çekmiyor. Günde bir kez mesajlaşalım diye anlaştık. 21'inde mesaj aldım. 22'sinden itibaren alamadım. En son canım karım telefon çekmiyor iyiyim diye mesaj atmış. Tek ihtimal var kaçırılma ihtimali. Ama kim kaçırır onu da bilemiyorum. Metinin yürüyerek gidemiyeceği yerler bile aranmış durumda. Ancak bir araçla götürülmüş olacağı düşünülüyor. Arabanın anahtarı çok uzakta. Çadırın arkasında bir kesik var. Kaçırılma şüphesi bizim çok yüksek bulduğumuz bir durum. Yalınayak nasıl gidebilir. Askerlerin bile botları patlıyor.''

Kayıp müzisyen Metin Kor kaçırıldı mı? ile ilgili etiketler kayıp metin kor müzisyen kaçırıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.