Kayıp kardeşlerden acı haber

İstanbul Çekmeköy'de dün öğle saatlerinde kaybolan 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşten kötü haber geldi. Mimar Sinan Mahallesi'nde kaybolan Hasan ve Hüseyin Büyük kardeşler evlerinin yakınındaki inşaatın asansör boşluğu için açılan çukurda biriken suda boğulmuş halde bulundu. İki kardeşin ölümüne ilişkin soruşturma başlatılırken, inşaatın sahibi O.A. gözaltına alındı.

Acı olay, Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Mutlu Sokak'ta yaşandı.

İddiaya göre Hanife ve İlker Büyür çiftinin çocukları 4 yaşındaki Hasan ile 8 yaşındaki Hüseyin öğlen saat 12.00 civarında ortadan kayboldu.

Kayıp kardeşlerden acı haber

Çocukların ortalıkta olmadığını fark eden aile fertleri olayı polise bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler köşe bucak yapılan aramaya rağmen çocukların izine rastlamadı.

Kayıp kardeşlerden acı haber - Resim : 2

Arama çalışmaları genişleterek gece yarısına kadar devam etti. Bu sırada çocukların evlerine yakın bir noktada bulunan inşaatın bölgesinden acı haber geldi.

Çocuklar inşaatta asansör boşluğu olarak açılan çukurda biriken suyun içinde cansız halde bulunmuştu. 

Kayıp kardeşlerden acı haber - Resim : 3

Bölgeye hemen itfaiye ve arama kurtarma ekipleri hareket etti. Polis ekipleri ise inşaat çevresinde güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri de bölgede detaylı inceleme başlattı.

Kayıp kardeşlerden acı haber - Resim : 4

Yapılan olay yeri incelemesinin ardından iki kardeş adli tıp morguna kaldırıldı.

İNŞAAT SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI
Olaya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan "Taksirle ölüme sebebiyet verme" soruşturması kapsamında inşaat sahibi O.A. gözaltına alındı.

"BENİM TAHMİNİM OYUNCAK VAR DİYE GİTTİLER"
Çocuklarının kıyafetlerine sarılarak gözyaşı döken anne Hanife Büyür, "Orada daha önce oyuncak vardı. Bir hafta önce gördüler, oynadılar. Oyuncağı almak istediler. Oyuncağı aldılar getirdiler. Ben de yıkadım daha sonra kaldırdım oyuncakları. Dün de benim tahminim oyuncak var diye gittiler. Oyuncak varsa alıp oynamak istediler. 14.30 gibi dışarı çıktılar. Yemek yedik. İçime bir şey oturdu. Kalkamadım. Daha sonra çocukları aramaya başladım. Her yeri aradık. Saat 20.00'ye kadar aradık bulamadık. En son gece 01.00 gibi çıktılar. Orda olduklarını bilseydim aramaz mıydım? Orayı kapatsalardı olmaz mıydı? Ben yavrumdan oldum onların yüzünden. Benim iki tane yavrum gitti" diye konuştu.

Kayıp kardeşlerden acı haber ile ilgili etiketler Çekmeköy polis itfaiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.