Kayıp Gülistan'ın intihar mektubu bulundu!

Tunceli'de 10 gün önce kaybolan Gülistan Doku ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Gülistan'ın bıraktığı belirtilen bir intihar mektubu odasında bulundu.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

10 gündür kendisinden haber alınamayan, tüm devlet kurumları ve vatandaşın yoğun çabaları ile bulunması için çalışılan Gülistan Doku’nun yazdığı belirtilen intihar mektubu bugün odasında bulundu.

Gülistan’ın intihar ettiğinin değerlendirildiği yerde ise polis dalgıçları tarafından bazı notlar ve isminin yazdığı bir reçete ile arkadaşından ödünç aldığı belirlenen bir makas bulundu.

Kayıp Gülistan'ın intihar mektubu bulundu!

Gülistan’ın bulunması için yapılan aramalar ise nöbetleşe gece gündüz devam ediyor.

Tunceli Valisi, Tunceli Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Tunceli Cumhuriyet Başsavcısı da vatandaşların da desteğiyle yürütülen aramalara bizzat nezaret ediyor.

Kayıp Gülistan'ın intihar mektubu bulundu! ile ilgili etiketler Tunceli kayıp Gülistan Doku intihar mektubu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.