Kayıp çocuk için polis ve mahalleli seferber oldu!

Karaman’da evlerinin önünde bisiklet sürerken bir anda ortadan kaybolan 8 yaşındaki Ayşenur’u bulabilmek için polis ve mahalle sakinleri adeta seferber oldu. Aranan kız çocuğu 5 saat sonra parkta bir komşusu tarafından bulunarak evine getirildi.

Alınan bilgilere göre, Bülent ve Hatice Kara’nın kız çocuğu Ayşenur Kara (8), öğle saatlerinde Alacasuluk Mahallesi Özcan Genç Caddesi üzerinde bulunan evlerinin önüne bisiklet sürmek için çıktı.

Kayıp çocuk için polis ve mahalleli seferber oldu!

Bir süre sonra ailesi kızlarını evlerinin önünde göremeyince aramaya başladı. Aramalarının sonuç vermemesi üzerine aile durumu polise bildirerek yardım istedi. Ekiplerin, çevredeki güvenlik kameralarını incelemesinin ardından mahalle sakinleri de arama çalışmaları için seferber oldu.

Kayıp çocuk için polis ve mahalleli seferber oldu! - Resim : 2

Küçük kızın ikamet ettiği bölgede yapılan arama çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine polis ekipleri alanı genişleterek, çocuğun gitme ihtimaline karşı lunapark ve alışveriş merkezlerinde de arama yaptı. Aradan geçen 5 saat sonrasında küçük kız çocuğu evlerinin bir üst sokağındaki parkta oynarken bir komşusu tarafından bulunarak evine getirildi. Kız çocuğunun bulunması ailesi başta olmak üzere arama çalışmalarına katılan vatandaşlara derin bir nefes aldırdı.

Evinin öndeki kalabalığı gören kız çocuğunun korkması ise yüzüne yansırken, kız çocuğu daha sonra ifadesi alınmak üzere annesi ve babasıyla birlikte polis aracıyla Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kayıp çocuk için polis ve mahalleli seferber oldu! ile ilgili etiketler Karaman kayıp çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.