Kayıp 7 kişiyi havadan ve karadan aramalar sürüyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'dan helikopterle Dereli ilçesine geldi. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerinin sayısının 8 olduğunu belirten Bakan Soylu, yaptığı açıklamada "Kayıp 7 kişiyi havadan ve karadan aramalar sürüyor" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'dan helikopterle Dereli ilçesine geldi. Helikopterle yapılan havadan incelemenin ardından Bakanlar Soylu ve Kurum, ilçede devam eden temizlik çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

 TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

Vatandaşların mağduriyetinin biran önce giderilmesi amacıyla devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini vurgulayan Bakan Soylu, çalışmaların hızlandırılması için de ilgili kurumlara talimat verdi.

Kayıp 7 kişiyi havadan ve karadan aramalar sürüyor

İKİ BAKAN VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Öte yandan Bakanlar Soylu ve Kurum, sel ve heyelandan etkilenen vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Bakanlar Soylu ve Kurum, vatandaşlara tekrar geçmiş olsun dileklerini ileterek, vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.

 ÇALIŞMALAR HAVADAN VE KARADAN SÜRÜYOR

Sel felaketinde hayatını kaybedenlerinin sayısının 8 olduğunu belirten Bakan Soylu, yaptığı açıklamada "Kayıp 7 kişiyi havadan ve karadan aramalar sürüyor" dedi.

Kayıp 7 kişiyi havadan ve karadan aramalar sürüyor ile ilgili etiketler Murat Kurum Süleyman Soylu Giresun sel felaketi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.