Kayınpederiyle birlikte olduğu öne sürülen kadından itiraf!

Kayınpederi ile 20 yıldır aşk yaşadığı öne sürülen kadın, canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Eşine "5 çocuğumun 2'si babandan" dediği iddiasını yalanlayan kadın "Çocuk iddiası doğru değil, eşim mirastan fazla pay almak için döverek söyletti" ifadelerini kullandı.

Kayınpederi ile 20 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen Ayşegül isimli kadın, Ece Üner'in programına konuk olarak yaşadıklarını anlattı.

Programa katılan Adnan ismindeki 5 çocuk sahibi kişi, eşi ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia etti.

"5 ÇOCUĞUMUN 2'Sİ BABANDAN"

Konuklardan biri olan Adnan isimli kişi, eşi ve babasının 20 yıldır birlikte olduğunu bu ilişkiyi de 8-9 ay önce ikisini yatakta basarak öğrendiğini söyledi. 5 çocuk babası adam, eşinin kendisine "5 çocuğumun 2'si babandan' dediğini ileri sürerek DNA testi yapılmasını istedi.

"ÇOCUK İDDİASINI EŞİM SÖYLETTİ"

İddiaların odağındaki Ayşegül isimli kadın ise çocuklarının kayınpederinden olmadığını belirterek "2 çocuğum kayınpederimin" diyerek ifade vermesi konusunda baskı yaptığını söyledi. Canlı yayında açıklamalarına devam eden kadın, "Eşim babasının mirasından daha fazla pay alabilmek için beni döverek böyle söyletti" dedi. Adnan Bey ise böyle bir şey söylemediğini belirterek "Şahitlerim var getireceğim. Ahiret var yalan söyleme" dedi.

Öte yandan çiftin 5 çocuğu için aileden ve kayınpederden DNA örneği alarak test yapıldı.

 

Kayınpederiyle birlikte olduğu öne sürülen kadından itiraf! ile ilgili etiketler Tecavüz Gelin Aldatma kayınpeder
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.